Det Nordiske Bentley eventyr står over en ny epoke

Danske MLA-Gruppen udvider med Bentley i Stockholm
Gennem en årrække har MLA-Gruppen i Danmark været førende inden for salg og service af biler i luksusklassen. Det startede oprindeligt i 1994 med den eksklusive brugtvognsforretning Michael Lassen Automobiler, i dag kaldet MLA og blev siden suppleret med importadministrationen af Porsche i Danmark. Nu med et af verdens største Porsche Centre beliggende i København – Porsche Center Sjælland, samt de to øvrige Porsche Centre Fyn og Jylland i hhv. Odense og Århus. 2003 var så året, hvor såvel Bentley Motors Ltd. som Automobili Lamborghini Spa valgte MLA-Gruppen som deres eneforhandler i Danmark og de to forretninger Bentley Copenhagen og Lamborghini Copenhagen var en realitet.

Da Lexus Danmark i 2006 skulle pege på en ny forhandler til for alvor at positionere deres luksusmodeller, herunder verdens endnu eneste luksus hybridmodeller, så var valget også MLA-Gruppen i form af eneforhandlingen Lexus Copenhagen. Og samme år pegede også Lotus PLC på MLA-Gruppen som den mest kompetente partner for salg og service af nogle af verdens letteste sportsvogne, hvorved eneforhandlingen Lotus Copenhagen åbnede.

Alt sammen ikke uden grund. MLA-Gruppen er baseret på indsigt og entusiame blandt de 72 ansatte som et værdigt match til de prægtige luksus- og sportsvognsbilmærker, som huset repræsenterer. Men markedspladsen er ikke kun Danmark. For mærkerne Bentley og Lamborghini har man gennem nogle år serviceret Norge på såvel salgs- som servicedelen, og for Bentley har der været tale om et samarbejde Bentley Copenhagen og Bentley Stockholm imellem på servicering af Bentley kunder i det sydlige Sverige.

Nu bliver samarbejdet imidlertid helt og aldeles, idet MLA-Gruppen pr. den 1. april 2008 overtager Bentley Stockholm fra Svenska Volkswagen. Det unikke kendskab til luksus segmentet inden for biler skal formidles til det svenske marked, om end ikke uden en svensk samarbejdspartner. Således har MLA-Gruppen indgået partnerskab med det svenske selskab Callisma, der ligeledes har flere års erfaring med salg af eksklusive nye og brugte biler og som i dag er eneforhandler af det svenske sportsvognsmærke Koenigsegg i Sverige, Finland, Frankrig og Baltikum.

Det nye svenske tiltag afspejler en imponerende fremgang på verdensplan for britiske og prestigefyldte Bentley. Særligt lanceringen af Continental modelrækken har bidraget til Bentleys succes og i den grad afstedkommet en skærpet interesse for Bentley hos de nordiske feinschmeckere. Continental GT, Continental Flying Spur, Continental GTC og senest tilkomne Continental GT Speed har alle fascineret. Yderligere har en endnu mere attraktiv Arnage modelrække end tidligere bidraget til successen. Sidst men ikke mindst har lanceringen af den eksklusive Bentley Brooklands, der kun vil blive produceret i 550 eksemplarer og som allerede nu stort set meldes udsolgt på det europæiske marked, også været en del af fremstødet. En ny epoke er startet, for det enestående nordiske Bentley eventyr.