Den nye Laguna med masser af ny teknologi

| -

Den nye Laguna er kommet til landet, og den er fyldt med udstyr og ny teknologi. Renault havde to mål, da den nye Laguna blev formgivet: At forbedre kvalitetsoplevelsen og samtidig bevare bilens dynamiske udseende. Derfor er motorhjelmen blevet forkortet, og kofanger og kølergril fremstår som én samlet enhed. Det nye V-formede luftindtag giver samtidig fronten et mere sporty design.

Laguna'ens nye, diskrete teknologi mærkes overalt: Brugervenlige kontakter på den nydesignede midtersektion, Renault's nøglekort med handsfree startfunktion, automatisk håndbremse, hvilket er nyt i denne klasse, og Carminat's kombinerede navigations- og kommunikationssystem med radio, navigation og telefon.

Navigationsanlæg og telefon betjenes via stemmestyring eller ved en enkelt bevægelse på multimedia-betjeningen med touch-design. Med den nyeste generation af navigationssystem bliver man altid guidet den hurtigste vej, altså udenom køer og andre trafikproblemer. Lydanlægget er også i topklasse med super lydkvalitet og en cd-afspiller i mp3 format.

Mere sikkerhed

Den første generation af Renault Laguna satte nye standarder inden for sikkerhed. Den var den første bil i sin klasse, der opnåede fem stjerner i Euro NCAP. Og den nye Laguna går et skridt videre med endnu højere sikkerhed for passagererne med bedre vejbeliggenhed og bremsefunktion, takket være endnu bedre elektronik i ABS- og ESP systemerne. ESP med antispind er standard i alle modeller.

Som noget nyt kommer der en alarmtone, hvis selen på passagersædet ikke er spændt. Der er otte airbags, hvis virkningsgrad tilpasses ulykkens karakter. Nakkestøtterne har fået enklere justering, og giver derved en bedre beskyttelse mod piskesmældsskader. Når det gælder børnesikkerhed, har den nye Laguna Isofix-systemet til autostole som standard.

Endnu lettere at parkere, låse og låse op

Den nye Laguna kan leveres med en parkeringshjælp, som når man skifter til bakgear, advarer om hindringer bagude. Hvis man vælger det nye håndfrie nøglekort, kan man forlade den nye Laguna med nøglekortet i lommen, og dørene låses automatisk samtidig med, at sidespejlene foldes automatisk ind. Det samme gælder, når man kommer tilbage med nøglekortet i lommen, så behøver man kun lige at strejfe dørgrebene, og dørene låses automatisk op, hvorefter sidespejlene foldes ud igen. Alt dette er blandt meget andet, det intelligente ved den nye Laguna.

Renault Laguna på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Laguna III 2,0 dCi 175 Exception ST aut.
NYHED
89.900 kr.
Renault Laguna
2,0 dCi 175 Exception ST aut.
Bagsværd
105.000
2010/2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Laguna III 2,0 dCi 175 Exception ST aut.
NYHED
69.900 kr.
Renault Laguna
2,0 dCi 175 Exception ST aut.
Køge
211.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Laguna III 2,0 dCi 150 Exception ST
NYHED
44.900 kr.
Renault Laguna
2,0 dCi 150 Exception ST
Sæby
255.000
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev