Mazda Motor Corporation viser for første gang den helt nye Mazda6 i sedan-udgave på den internationale biludstilling i Moskva, der afholdes fra den 29. august.

Den nye Mazda6 er den anden model i Mazdas nye generation af biler, der udelukkende er baseret på de nye SKYACTIV-teknologier og det nye design-tema “KODO – Soul of Motion”. Samtidig vil Mazda6 som den første kunne fås med Mazdas system til regenerering af bremseenergien, i-ELOOP. Indførelsen af i-ELOOP er trin 2 i Mazdas byggeklods-strategi, der går ud på først at forbedre basisteknologierne mest muligt for derefter trin for trin at indføre elektriske hjælpesystemer, der yderligere reducerer brændstofforbrug og udledning af skadelige stoffer.

Den nye Mazda6 er resultatet af den tekniske ekspertise, der gør Mazda i stand til at producere biler af høj kvalitet og biler, der holder et meget højt niveau på alle områder. Den er samtidig topmodellen i den nye generation af biler fra Mazda og er som sådan både luksuriøs og komfortabel uden at give køb på den dynamik og køreglæde, der altid kendetegner en Mazda.

I Moskva vises Mazda6 sedan i en version med Mazdas 2.0-liters benzinmotor, SKYACTIV-G, og den 6-trins automatiske gearkasse, SKYACTIV-DRIVE.