Dyrk mere sport

| -

Forårets komme appellerer til udendørs sport i enhver tænkelig form. De første forårsdage er også oplagte til at få gjort bilen klar til at rulle ud i det gode vejr. Foråret er for mange desuden tid til at se på ny bil. En oplagt mulighed er derfor at besøge den lokale Škoda-forhandler for at se nærmere på en helt ny sportslig version af Octavia. Den nyeste version af Octavia hedder Octavia Sport, og kan nu fås hos alle Škoda-forhandlerne.

Octavia Sport har sportssæder, læderrat, læder gearknop og læderhåndbremsegreb samt metallak i en af forårets friske farver. Alt sammen attraktivt sportsligt udstyr uden merpris, der er ud over det i forvejen høje udstyrsniveau, der eksempelvis omfatter semiautomatisk aircondition og multijusterbar førerplads. Den sublim sidestøtte og pasform i sportssæderne giver føreren en helt unik mulighed for at indrette sig optimalt helt efter egne behov, og læderudstyret fuldender oplevelsen bag rattet.

Sikkerheden er også helt i top. Med 6 airbags og antiudskridningssystemet ESP samt aktive nakkestøtter, der modvirker piskesmæld, og 2 ISOFIX beslag til fastmontering af barnestole er Octavia Sport blandt de mest sikre i sin klasse.

Octavia Sport fås med 2 særligt udvalgte motorer: nemlig den økonomiske benzinmotor 1.6 FSI, og den dynamiske dieselmotor 1.9 TDI, der har bevist sit værd i mange år.

Octavia Sport fås kun i en begrænset periode. Octavia var den mest solgte bil i sin klasse i 2006.

Skoda Octavia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 2,0 FSi Elegance Combi
NYHED
40.000 kr.
Skoda Octavia
2,0 FSi Elegance Combi
Vordingborg
138.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 2,0 TDi Ambiente
NYHED
29.900 kr.
Skoda Octavia
2,0 TDi Ambiente
Horsens
239.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 1,2 TSi 105 Ambiente Combi
NYHED
49.800 kr.
Skoda Octavia
1,2 TSi 105 Ambiente Combi
Haderslev
177.000
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev