Der har den seneste tid været ført forhandlinger mellem Daimler Group og Ejner Hessel A/S med det formål at sælge Daimler Starmark A/S’ 50 % ejerandel af Starmark I/S til Ejner Hessel-koncernen. Handlen er nu godkendt af konkurrencemyndighederne.

Parterne underskrev aftalen, som giver Ejner Hessel det fulde ejerskab af Starmark, den 17. juli 2017, hvilket på daværende tidspunkt dog var betinget af de danske konkurrencemyndighedernes endelige godkendelse. Godkendelse er nu givet af de danske konkurrencemyndigheder, og handlen effektueres således per 31. august 2017.

”Vi er naturligvis glade for, at handlen nu er gennemført og godkendt. Det fulde ejerskab af Starmark giver os endnu bedre muligheder for at løfte vores indsats på brugtvognsmarkedet, som i stigende grad bliver en vigtigere del af vores forretning.”, siger Bjarne Hessel, Administrerende Direktør hos Ejner Hessel A/S.


Daimler Starmark A/S er ejet 100 % af Mercedes-Benz CPH A/S, og her er Salgsdirektør Christian Høgh Rasmussen også glad for aftalen: ”Salget af vores andel i Starmark er naturligvis ikke ensbetydende med, at vi stopper med at sælge brugte biler af høj kvalitet. Tværtimod ønsker vi at bygge et nyt koncept for salg af brugte biler, og det glæder vi os til at løfte sløret for til efteråret.”, siger Christian Høgh Rasmussen, Salgsdirektør hos Mercedes-Benz CPH A/S