Vi har aldrig tidligere haft fokus på en uge og lavet et tilbageblik på ugen, der gik, men én gang skal jo værre den første, og det er så nu. Vi vil dog på ingen måde gennemgå ugen minutiøst, men i stedet holde fokus på to særlige nyheder. Nyheder som virkelig vakte glæde hos alle os, der går op i biler, og alt hvad der har med biler at gøre. For sidste uge var ugen, hvor det endelig blev bekræftet, at vi i den kommende sæson har en dansker bag rattet i en Formel 1 bil, og det er selvfølgelig Kevin Magnussen. Ikke nok med det så var det også ugen, hvor det kom frem at en af de mest ikoniske biler fra filmverdenen igen vil blive sat i produktion, da Delorean Motor Co. meldte ud, at de igen vil producere den legendariske DeLorean DMC 12, der blev udødeliggjort i "Tilbage til fremtiden" filmene. 

Kevin og de hurtige drenge

Rygterne havde sviret længe, men onsdag i uge 5 blev det så officielt, at Kevin Magnussen i den kommende sæson igen skal jagte point i en Formel 1 racer mod alle de andre hurtige drenge. Én fantastisk nyhed for Kevin Magnussen, men også for alle os, der elsker at følge Formel 1. For det giver bare løbet en ekstra dimension, at man kan kippe med det danske flag. Det bliver bag rattet hos Renault teamet, at den 23 årig dansker, skal forsøge at forbedre resultaterne fra 2014 sæsonen, hvor han indsamlede 55 point. Første gang den danske Formel 1 kører skal forsøge at hente point til sit franske team er i Melbourne den 20.marts, hvor vi helt sikkert sidder klar foran skærmen. Det bliver stort..!

Fortiden er tilbage

De gode nyheder stoppede dog ikke ved Magnussens retur til kongeklassen, for senere på ugen kom det frem, at en af filmhistoriens mest legendariske biler bliver sat i produktion igen. DeLorean Motor Co. smed nemlig nyheden om, at bilen som transporterede Michael J. Fox rundt i "Tilbage til Fremtiden" igen vil blive sat i produktion. Den legendariske DeLorean DMC 12 vil efter planen blive introduceret igen i 2017, og der er planer om at producere cirka 300 styk, da det er, hvad, der er originale dele tilbage til. Hvis man gerne vil erhverve sig en af de nye DeLorean DMC 12, så skal man nok være både hurtige, heldig og dygtig, da efterspørgelsen formentlig bliver enorm, men ligegyldigt hvad, så er det alligevel en god nyhed for alle os bilnostalgikere. 

Så en uge hvor vi fik en dansker bag rattet i Formel 1, og hvor én af de mest legendariske biler fra filmhistorien igen ser dagens lys - det må siges at være en rigtig god uge på bilfronten.