Nu kan du ansøge og få bevilliget lån direkte på bilannoncer på biltorvet.dk. Det gælder også på den bil, du selv har til salg, så andre kan låne penge til den.  
 
Biltorvet har lanceret en finansieringsknap, hvor der bliver beregnet et finansieringsforslag på den bil, du klikker og kigger på. Knappen dukker automatisk op på alle privatannoncer og de annoncer, hvor forhandleren har en aftale med et finansieringsselskab.

Du kan klikke på knappen, hvorefter du får mulighed for at skrue på udbetaling og betalingsperiode. Derefter kan du sende en ansøgning og få svar efter få minutter. Du får direkte besked via e-mail.

Det gode er, at når du sætter din bil til salg, vil der også automatisk blive beregnet et låneforslag på din vogn, så interesserede købere med det samme kan få finansieringen på plads.

”Vi har set meget frem til at lancere denne løsning på Biltorvet, der med få klik giver forbrugerne mulighed for digitalt at ansøge om lån til køb af deres bil, fortæller Carsten Levin, salgsdirektør hos Santander Consumer Bank.

”I samarbejdet med Santander Consumer Bank har vi haft skarpt fokus på at tilbyde bilkøberne den bedst mulige proces i forhold til finansiering af bilen,” understreger Claus Nyboe, direktør for Biltorvet.

Beregningen af lånet sker efter de samme betingelser, som sad du ude hos forhandleren. Finansieringsknappen kommer automatisk på biler, som er sat til salg for mellem 50.000 til 500.000 kroner og som er under 12 år gamle.