Den første sne er faldet, det bliver tidligt mørkt og vognen har fået vinterdæk på. Nu kommer julen med stearinlyshygge, fed mad og gode gaver. I denne søde tid er biltorvet.dk også blevet blød i knæene. Derfor udlodder vi gode julegaver til din firehjulede ven, så den også mærker, at nu er det jul. Hver søndag i advent udlodder vi derfor en fin gave.

Du kan vinde adventsgaven ved at finde en nissehue, vi har gemt blandt de 44.000 biler, der er til salg på biltorvet.dk. På dagen får du en ledetråd, så du ikke behøver bladre samtlige biler igennem. Til gengæld kan vi ikke love, at vi har gemt nissehuen på det første billede på bilannoncen. Er der fx 12 billeder på en bilannonce, kan vi fx have gemt huen på billede syv, fem eller ti.

Husk at den nye betaversion af biltorvet.dk har en ganske anderledes, intuitiv søgning, som skulle være meget nemmere at bruge end den gamle. Prøv det gerne af.

Vilde gaver
Når du har fundet bilen med nissehuen, skal du sende en mail ind til os med svaret. Mailadresse og de nærmere detaljer vil du kunne læse om på dagen. Vi trækker lod blandt alle de korrekte svar.

Første søndag i advent kan du vinde en soldrevet Park One til 599 kroner sponseret af ATbiler i Give. De to næstfølgende søndage er der også elektroniske parkeringsure på højkant. Vi kroner konkurrencen af med en jættestor julekurv, fyldt med alverdens chokoladegodter, julekaffe, vin, spiritus, snacks og en masse andet juleguf. Kurven har en værdi af 2000 kroner, og er sponseret af Glad biler i Kalundborg.

Slå ind på siden her første søndag i advent, der i år allerede falder 27. november og læs de nærmere detaljer, hvor du også får en ledetråd til at finde bilen med nissehuen.

 

Fakta:

Det kan du vinde:

Første søndag i advent, 27. november - VINDEREN ER FUNDET
Park solar til 599 kroner sponseret af ATBiler i Give

Anden søndag i advent, 4. december - VINDEREN ER FUNDET
ParkOne til 395 kroner sponseret af Mercedes-Benz Starmark I/S – Ishøj

Tredje søndag i advent, 11. december - VINDEREN ER FUNDET
Elektronisk parkeringsur sponseret af Sakskøbing Peugeot

Fjerde søndag i advent, 18. december:
Stor julekurv til en værdi af 2000 kroner, sponseret af Glad biler i Kalundborg. Se den på billede 3 øverst i denne artikel.