Mondeo kåres til 2007 family car of the year af Top gear

Der skal noget helt specielt til for at imponere Jeremy Clarkson og hans kollegaer i Top Gear, men denne gang var det et enstemmigt team der besluttede at udnævne Ford Mondeo til prisen 2007 Family Car of the Year.

Under præsentationen af Top Gears årlige awardshow udtalte teamet "Ford Mondeo er den eneste bil som vi alle var helt enige om, inklusiv vores testkører "the Stig".

Ford Mondeo er en fantastisk bil. Den er praktisk, har et bredt udvalg af motorer, den er behagelig og har enestående køreegenskaber, så den er en værdig vinder af titlen som Top Gear's 2007 Family Car of the Year.

Roelant de Waard, managing director, Ford of Britain modtog trofæet fra Jeremy Clarkson ved prisuddelingen i London. "Og vi behøver ikke hører noget fra dig" sagde Jeremy Clarkson "eftersom Ford Mondeo er en fantastisk bil, der taler helt for sig selv!"

Med salgstal der overgår forventningerne deler kunderne entusiasmen for den nye model med Top Gear Teamet. Mondeoen tilbyder en palet af muligheder for at kombinere forskellige motorer, indtræk og karosseriversioner og giver kunderne mulighed for at individualisere og tilpasse den ny Mondeo til deres personlige behov. Det udtrykkes blandt andet gennem Titanium udstyrsversionen, der har vist sig at være mere eftertragtet end forventet.

Den nye Mondeo har gennemgået en forvandling, som ud over at forstærke Mondeos, i forvejen velrenommerede køreegenskaber også er Fords stærkeste fremstilling af Kinetic Design til dato. Den er stilet, mere luksuriøs, og mere lydløs end nogensinde før.

Den nye Mondeo tilbyder kunderne et væld af nye tekniske løsninger, som f.eks. nøglefri adgang (keyless entry) og nøglefri start (Keyless start) med Ford Power startknap, ny Convers+ Human Machine Interface (HMI) instrumentering, aktiv fartpilot, aktiv affjedring, bakkestart assistance og automatisk overvågning af dæktryk.