Fornemme udmærkelser til Renault Scénic

|

Fornemme udmærkelser til Renault Scénic- fem stjerner i EuroNCAP og de danske motorjournalisters ærespris

Der var én, der var to - men nu er der fem... Scénic II er den femte Renault-model, der opnår de maksimale fem stjerner i EuroNCAP kollisionstest. Og samtidig belønnes den nye kompakte MPV med MKD's ærespris for sin høje kollisionssikkerhed.

Med 34,12 points er Scénic II i dag den bil i MPV kompaktklassen, der har opnået den højeste score i en EuroNCAP-test og dermed de eftertragtede fem stjerner. I såvel front- som sidekollisionen opførte Scénic II sig perfekt og forhindrede enhver indtrængen i kabinen. EuroNCAP kommenterede også det velfungerende samarbejde mellem bilens forskellige sikkerhedssystemer.

Netop dette samarbejde danner baggrunden for den optimale beskyttelsesgrad i hele Renault's program. Et vigtigt element her er systemets evne til tilpasse beskyttelsen efter, hvor kraftig den enkelte kollision er. Sådanne løsninger er med til at illustrere Renault's ekspertise på sikkerhedsområdet. Et strategisk vigtigt område for Renault, hvortil fabrikken hvert år afsætter over 700 millioner kr. og dedikerer arbejdsindsatsen fra 600 specialister på området.

MKD's ærespris
Da de danske motorjournalister forleden var samlet for at kåre Året Bil 2004, valgte de at tildele Renault MKD's ærespris for den høje kollisionssikkerhed i Mégane og Scénic. En fornem anerkendelse af Renault's talrige topresultater i sikkerhedstests og seriøse arbejde med bilsikkerhed.

Renault Scénic på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Scenic II 1,6 Authentique Comfort aut.
NYHED
79.800 kr.
Renault Scénic
1,6 Authentique Comfort aut.
Herfølge
96.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Scénic 1,3 TCE GPF Zen 115HK 6g
NYHED
224.900 kr.
Renault Scénic
1,3 TCE GPF Zen 115HK 6g
Grenaa
5.000
2019/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Renault Scenic III 1,5 dCi 110 Limited Edition ESM
NYHED
107.900 kr.
Renault Scénic
1,5 dCi 110 Limited Edition ESM
Thisted
162.000
2015
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev