Land Rover løfter standarden for de ypperste SUV’er. Det sker, når luksusmærket præsenterer de nyeste teknologiske visioner for Discovery-familien på New Yorks internationale motorshow i næste uge.

Med ny kamerateknologi i kølergrillen som sender data til et head-up display i bilen er fremtidens Discovery således udstyret med usynlig motorhjelm, der giver føreren et direkte kig igennem motorhjelmen til terrænet under og foran bilen. Dermed får førere med hang til off-road ikke alene direkte udsyn til terrænet foran bilen, men også til forhjulenes vinkel og position.

"De næste 25 år bliver nogle af de mest spændende og dynamiske år, som bilbranchen kommer til at opleve. Vi kan se frem til enorme fremskridt inden for miljømæssig innovation, sikkerhed og formåen, " siger Wolfgang Epple, chef for Land Rovers Research & Technology og fortsætter:

"For os handler det i høj grad om sikkerhed og fremkommelighed i al slags terræn. Teknologier som den usynlige kølerhjelm giver føreren et endnu bedre udsyn og vil kunne hjælpe dem til at tackle alt fra ufremkommelig skovkørsel til sirlig parkering i de store byer. "

Den nye usynlighedsteknologi, navngivet Transparent Bonnet, er blot en blandt mange afsløringer, som off-road aficionadoerne kan se frem til på motorshowet i New York, hvor Land Rover løfter sløret for hele den visionære konceptbil, der skal tegne Discovery-familien fremadrettet. Gennemgående for dem alle vil dog være Land Rovers kompromisløse fokus på design, uovertruffen formåen og ultimativ alsidighed.

Se video af den nye teknologi her: www.youtube.com/embed/6TRGwLDLRp8