Lamborghini Gallardo

Gallardo Bicolore

| -

Kun en måned før Lamborghini har officiel verdenspremiere på mærkets nye V12-afløser til Lamborghini Murciélago, afslører Automobili Lamborghini i forbindelse med Qatar Motor Show en eksklusiv og attraktiv ny model: Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore, en Special Edition supersportsvogn, der kun vil blive fremstillet til de Europæiske og Asiatiske markeder. Som navnet antyder, er kendetegnet ved den specielle version et eksklusivt tofarvet eksteriør med matchende interiør og en komplet udstyrsliste. En raffineret kontrast mellem det sorte tag og resten af karrosseriet (der kommer i valg mellem fem forskellige nuancer) understreger den skarpe dynamik i modellen samtidig med, at det fremhæver den sportslige attitude.

Lamborghini Gallardo er den mest succesfulde model i Lamborghinis historie indkapslet af V10-motorens brutale 560 hk, det unikke vejgreb sikret af det fremragende firehjulstræksystem og den skarpe præcision i chassiset. Enhver kilometer i Lamborghini Gallardo er en intens oplevelse af eksplosiv dynamik og absolut kontrol. 0-100 km/t tager blot 3,7 sekunder og tophastigheden er hele 325 km/t.

"Med den nye Gallardo LP 560-4 Bicolore demonstrerer Lamborghini endnu engang den ekstreme, kompromisløse og umiskendelige signatur i det italienske mærke. En supersportsvogn fra Lamborghini kombinerer vulkansk energi med et design der er ligeså unikt, som det er stilfuldt," forklarer Stephan Winkelmann, Præsident og CEO for Automobili Lamborghini.

Takket være den nye Bicolore model sætter Lamborghini et yderligere visuelt aftryk i den 10-cylindrede modelserie. Fra vindueslinjen og op er farven Noctis Black, en pastelsort, der står i stærk kontrast til den nedre del af karrosseriet, der tilbydes i følgende fem farver, Giallo Midas, Arancio Borealis, Grigio Telesto, Bianco Monocerus og Blu Caelum. Modellens udseende fremhæves af de modelunikke Skorpius aluminiumsfælge, der er smedet for at reducere den uaffjedrede vægt, og lakeret i en særlig titanium grå nuance. Samtidig er modellens luftindtag, frontspoiler og bagerste diffuser lakeret i højglans sort.  

Kontrasten mellem sort og farve går igen i cockpittet. Instrumentbord, sæder, dørpaneller og andre elementer i kabinen er udarbejdet i den fineste "Nero Persus" læder med en raffineret syning der matcher eksteriørets farve.  

Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolore kan allerede nu bestilles hos Lamborghini Copenhagen, til en pris fra kroner 3.920.000,-

Lamborghini Gallardo på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lamborghini Gallardo Cabriolet 5,0  aut., E-gear 519HK Cabr.
Leasingpris/md. 6.595 kr.
Lamborghini Gallardo
Cabriolet 5,0 aut., E-gear 519HK Cabr.
Højbjerg
58.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lamborghini Gallardo LP-570 5,2 V10 Superleggera 4x4 570HK 2d 6g Aut.
895.000 kr.
Lamborghini Gallardo
LP-570 5,2 V10 Superleggera 4x4 570HK 2d 6g Aut.
Greve
51.000
2011
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev