God sæsonstart for Toyota Castrol Racing

| Jakob Sund

Toyota Castrol Racings to kørere Henrik Lundgaard og leverede i hver deres Toyota Corolla en flot præstation i DTC-åbningsløbet på Jyllands-Ringen.

Efter en problematisk tidskørslen lørdag, som foregik i silende regn, kvalificerede Henrik Lund-gaard sig til søndagens super-pole, mens under de vanskelige betingelser ikke nåede mellem de 10 hurtigste, som automatisk går videre til super-polen. Super-polen gav Henrik Lund-gaard en startplacering som nummer seks i pre-finalen og startede fra en placering som nummer atten. Efter et spændende og tæt opgør sluttede Henrik Lundgaard treer i pre-finalen, og fik for alvor vist sit talent og kørte sig op gennem feltet, hvor han sluttede pre-finalen på en niendeplads.

 

I finale-heatet lykkedes det for at avancere yderligere, og han sluttede på en flot sy-vendeplads. Henrik Lundgaard måtte afgive en enkelt placering i forhold til sin startposition og sluttede som nummer fem i finale-heatet. Henrik Lundgaard var tilfreds med teamets sæsondebut. ”Vi har knoklet gennem hele vinterperioden for at være godt forberedte til sæsonen, og det er der-for en meget stor tilfredsstillelse for hele teamet, at vi er kommet igennem weekenden uden tekni-ske problemer, og pænt med point på kontoen.”

Efter weekendens løb ligger Henrik Lundgaard på en delt fjerdeplads i mesterskabet for kørere og ligger på en delt syvendeplads. I team-mesterskabet er Toyota placeret som nummer to.

Toyota Corolla på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Corolla 1,6 Linea Terra 110HK Stc
NYHED
42.900 kr.
Toyota Corolla
1,6 Linea Terra 110HK Stc
Brønderslev
212.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Corolla Touring Sports 2,0 B/EL H3 E-CVT 180HK Stc 6g Aut.
NYHED
319.800 kr.
Toyota Corolla
Touring Sports 2,0 B/EL H3 E-CVT 180HK Stc 6g Aut.
Silkeborg
2.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Corolla Touring Sports 1,8 B/EL H3 Smartpakke E-CVT 122HK Stc Trinl. Gear
NYHED
279.990 kr.
Toyota Corolla
Touring Sports 1,8 B/EL H3 Smartpakke E-CVT 122HK Stc Trinl. Gear
Ballerup
6.813
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev