Toyota Castrol Racings to kørere Henrik Lundgaard og leverede i hver deres Toyota Corolla en flot præstation i DTC-åbningsløbet på Jyllands-Ringen.

Efter en problematisk tidskørslen lørdag, som foregik i silende regn, kvalificerede Henrik Lund-gaard sig til søndagens super-pole, mens under de vanskelige betingelser ikke nåede mellem de 10 hurtigste, som automatisk går videre til super-polen. Super-polen gav Henrik Lund-gaard en startplacering som nummer seks i pre-finalen og startede fra en placering som nummer atten. Efter et spændende og tæt opgør sluttede Henrik Lundgaard treer i pre-finalen, og fik for alvor vist sit talent og kørte sig op gennem feltet, hvor han sluttede pre-finalen på en niendeplads.

 

I finale-heatet lykkedes det for at avancere yderligere, og han sluttede på en flot sy-vendeplads. Henrik Lundgaard måtte afgive en enkelt placering i forhold til sin startposition og sluttede som nummer fem i finale-heatet. Henrik Lundgaard var tilfreds med teamets sæsondebut. ”Vi har knoklet gennem hele vinterperioden for at være godt forberedte til sæsonen, og det er der-for en meget stor tilfredsstillelse for hele teamet, at vi er kommet igennem weekenden uden tekni-ske problemer, og pænt med point på kontoen.”

Efter weekendens løb ligger Henrik Lundgaard på en delt fjerdeplads i mesterskabet for kørere og ligger på en delt syvendeplads. I team-mesterskabet er Toyota placeret som nummer to.