Group Lotus går en lys fremtid i møde

| -

Solid 5-års plan bebuder 3 nye modeller

Udover Lotus´ fremtidige flagskib modellen Lotus Esprit er endvidere to nye Lotus modeller planlagt til lancering inden for de kommende tre år.

Der vil blive tale om hhv. en ny mid-range Lotus, som forventes til december 2008 og en Lotus/Proton high-performance model, som forventes til maj måned 2008. Erstatningen for flagskibet Lotus Esprit, hvis introduktion er blevet udskudt for at inkorporere mere Lotus ”DNA” samt andre forbedringer, vil blive afsløret til december 2009.

Lotus Group International Limited (LGIL) har foretaget en grundig forretningsevaluering, som også har sat fokus på mulighederne for betydelig vækst inden for rådgivende ingeniørarbejde, inklusiv udvidelser i nye markeder, joint ventures og strategialliancer.

”Vi er utroligt glade for at have sikret LGIL-bestyrelsens godkendelse af en strategisk 5-års businessplan på et højt niveau. Der ligger mange spændende muligheder foran os, og nogle af dem er allerede i gang. Fremtiden ser i den grad lys ud for os, men vi skal arbejde hårdt for det, hvis alle muligheder skal realiseres”, udtaler Mike Kimberley, adm. direktør for Group Lotus.

Den nuværende Lotus modelrække består bl.a. af de prisvindende og førende Lotus Elise og Lotus Exige modeller samt den netop lancerede model Lotus Europa S. De tre nye modeller, der alle skal sælges gennem Lotus´ forhandlernetværk, vil henvende sig til nye markedssegmenter og vil tillade Lotus at appellere til en bredere kundeskare. Udviklingsarbejdet er allerede i gang på to af de tre nye modeller og vil tiltage betydeligt i de næste par måneder.

Lotus på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lotus Esprit 2,2 Turbo SE
NYHED
199.900 kr.
Lotus Esprit
2,2 Turbo SE
Viborg
112.000
1992
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lotus Elan 1,6 Turbo SE
149.900 kr.
Lotus Elan
1,6 Turbo SE
Køge
172.000
1991
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Lotus Exige 3,5 V6 Cup
450.000 kr.
Lotus Exige
3,5 V6 Cup
Søborg
5.000
2016/2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev