Honda på bilmesse i Genève

Den syvende generation af Accord spiller hovedrollen på Hondas stand. Dethandler først og fremmest om Europapremieren på stationcaren Tourer.

Den nye eksklusive Honda Accord

På verdensplan indtager Accord en førerposition i D-segmentet med et salg påca. 500.000 biler i løbet af 2002. Med dette i ryggen har Honda spændt buenyderligere og udviklet en ny Accord-model beregnet til toppen afD-segmentet. Elegant design, god plads og høj komfort kombineres med Hondastraditionelle styrker - markant ydeevne og avanceret teknik.

Et bredt modelprogram

På standen viser Honda også prøver på det brede modelprogram til Europa. Etprogram, som ud over Accord omfatter succesbilen CR-V, den selvsikre HR-V,den heftige roadster S 2000, den fleksible Jazz og Stream samt den rummeligeCivic i forskellige varianter.

Sikkerhed for både passagerer og fodgængereHonda har i lang tid arbejdet med sikkerhed og miljø. Når det drejer sig omsikkerhed, satser Hondas eget trafiksikkerhedscenter på at forbedresikkerheden i bilerne. Men Hondas engagement strækker sig også til deudsatte gående trafikanter. Dette arbejde har fået stor opmærksomhed fratrafiksikkerhedseksperter.

Den nye Honda Accords modelprogram omfatter en karakterfuld sportsedan og enstationcar, som forener læssekapacitet med design og ydeevne. Stationcaren -Tourer har Europapremiere i Genève.

Den nye Honda Accord har fået et udseende med en umiskendelig særegenkarakter og byder på stor køreglæde med to motorvarianter, som begge er DOHCi-VTEC-motorer. Sammenlignet med den tidligere model er den nye Accordblevet forbedret på en række områder. Blandt andet har den fået et merestift og mere velafbalanceret karrosseri med en rummeligere kabine.Sikkerhedsniveauet er højt, pasformen og finishen er af højeste klasse, ogydeevnen er fremragende.

Honda Accord Sedan

Sedanmodellen kommer til Norden i tre varianter: Comfort, Sport ogExecutive. Comfort og Sport-modellerne er forsynet med en 2,0-liters motorpå 155 hk (114 kW). Den leverer et maksimalt drejningsmoment på 190 Nm ved4500 o/min og fås med en 5-trins manuel gearkasse eller en 5-trinsautomatisk gearkasse med Sequential Sports Shift. (ikke AT til comfort)Executive er forsynet med en 2,4-liters motor, som yder 190 hk (140 kW) ved6800 o/min og et drejningsmoment på 220 Nm ved 4500 o/min. Bilen fås medsamme automatgearkasse som i 2,0-liters modellen eller en 6-trins manuelgearkasse. Begge motorer er godkendte i henhold til EU2005.

Honda Accord Tourer

Den nye Honda Accord Tourer er bygget til den mere design- ogpræstationskrævende del af markedet. Derfor kendetegnes stationcaren af etvelafbalanceret chassis, en perfekt form og finish samt en personligstil og en præstation i topklasse.

Den nye Honda Accord Tourer fås med samme motorvarianter som isedanmodellen. For det nordiske marked er der tale om tre forskelligevarianter: Comfort, Sport og Executive. Dette motorprogram er udviklet forat imødekomme kundernes krav om personlig tilpasning.