Honda på biludstillingen i Paris

| -

Honda på biludstillingen i Paris

International udstillingsdebut for tredjegenerations CR-V

Verdenspremiere på den højtydende Civic Type-R-produktionsmodelFR-V model 2007 indeholder ny 1,8-liters benzinmotor

Inddelte områder markerer tre hovedtemaer, som Honda-mærket er bygget på, avanceret teknologi,motorsportspræstationer og nye produkter

Pressekonferencen afholdes på Honda-standen i sal 3 kl. 13.30 på pressedagen den 28. september

Honda fremviser en større stand end nogensinde på biludstillingen i Paris og bruger begivenheden til atafsløre to vigtige nye modeller: den kompakte SUV CR-V og den højtydende Civic Type-R.

Den splinternye tredjegenerations CR-V kombinerer SUV’ens praktiske anvendelighed med mere personbilslignende køreegenskaber, sporty stil og et mere luksuriøst interiør med masser af udstyr, der gør den istand til at måle sig med de bedste SUV’er. Helt unikt for segmentet er den også tilgængelig med den avancerede ACC (intelligente fartpilot) og CMBS (kollisionsbegrænsende system), to avancerede teknologier, der gør kørslen mere bekvem for chaufføren og øger sikkerheden meget.

En helt ny 2,0-liters benzinmotor sikrer sammen med 2,2-liters i-CTDi-dieselmotoren, at CR-V fortsat tilbyderklassens bedste brændstofforbrug og ydelse.

Honda har også verdenspremiere på den længe ventede Civic Type-R, der har de samme sjove og sportykøreegenskaber som sin forgænger, men i en mere raffineret og moden pakke.

”Super-hatchback’en” tilbyder de samme ydelsesniveauer, men med en mere raffineret kabine, fuldt integreret styling og køreegenskaber, der er udviklet til større forudsigelighed og følsomhed, så den leverer enendnu mere givende køreoplevelse.

FR-V model 2007 afsløres ligeledes på udstillingen. Hondas kompakte MPV med seks sæder, der erarrangeret i to rækker a tre, har nu et motorudvalg, der indeholder Civic-seriens 1,8 liters SOHC i-VTECmotor,samt en række detaljerede eksteriør- og interiørændringer.

Temazoner

Nøgleelementer i Hondas strategi har altid været produktudvikling gennem teknologisk nyskabelse samtgennem den ekspertise, der er opnået gennem deltagelse i motorsport. Honda-standen på biludstillingen iParis kommer derfor til at indeholde zoner om Avanceret Teknologi og Motorsport for at fremvise de to elementer, der danner grundlag for den nye Produktzone midt på standen.

Den nye CR-V samt den nye Civic Type-R er hovedingredienserne i den nye Produktzone. De får selskab afden faceliftede FR-V og den nyligt udstillede Civic Type-S samt den fuldt udstyrede Accord.

Hondas førende rolle inden for udvikling af meget brændstofbesparende køretøjer og køretøjer med alternative brændstoffer fremvises på standens zone for Avanceret Teknologi.

Honda viser også den nyeste brændselscelleteknologi i form af FCX-konceptbilen, en flot, førsteklassessedan, der har en unik brændselscelleplatform med lavtliggende gulv, hvilket giver en kabineplads, der tidligerehar været utænkelig i en brændselscellebil.

Ved siden af udstilles Hondas Home Energy Station, som illustrerer, hvordan sådanne køretøjer kan forsynes med brændstof. Denne station kan generere brint fra en husholdningsgasforsyning samt generere elektricitet, som kan forsyne hjemmet, ved hjælp af sine egne brændselsceller. Samtidig kan den genvinde denvarme, der produceres, så den kan fungere som varmtvandsforsyning, hvilket vises på udstillingen medet ”hjemmediorama” komplet med tv og håndvask med rindende varmt vand produceret af Home EnergyStation.

Hondas hybridteknologi er nu veletableret. For at illustrere, at supereffektivitet og visuelt frække og sportydesigns ikke behøver at udelukke hinanden, udstiller Honda Civic Hybrid Sports-konceptet. Det aggressivtudseende karosseri, som er monteret med for- og bagspoilere samt skørter, er malet med en specielblå maling og er bl.a. udstyret med 7-egers alufælge i kromfinish. Det ligeså markante interiør bruger denstærke kontrast af sorte og hvide farver og har racerstole, der giver det et touch af sport.

Civic Hybrid Cut-modellen, der også fremvises i zonen med Avanceret Teknologi, bruger ”cut-a-ways” oggennemsigtige karosseripaneler, så nøglelementerne af hybridteknologien er synlige, og man kan få enbedre forståelse af teknologien og de fordele, der opnås.

Honda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,0 ES 147HK
NYHED
19.998 kr.
Honda Accord
2,0 ES 147HK
Glejbjerg
320.000
1999
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda HR-V 1,5 VTEC Sport Navi 182HK 5d 6g
NYHED
305.000 kr.
Honda HR-V
1,5 VTEC Sport Navi 182HK 5d 6g
Glejbjerg
21.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic 1,5 VTEC Turbo Elegance Navi 182HK 6g
NYHED
199.999 kr.
Honda Civic
1,5 VTEC Turbo Elegance Navi 182HK 6g
Glejbjerg
80.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev