Honda på biludstillingen

|

Honda på biludstillingen i Frankfurt 2007

• Verdenspremiere på en spændende ny Accord Tourer konceptmodel
• Honda’s 2 hovedtema’er : Miljø og Sport
• Pressekonferencen afholdes på Honda-standen i hal 5 kl. 13.15-13.45 på pressedagen den 11. september 2007

Honda’s Accord Tourer konceptmodel giver en stærk indikation af, hvordan den nye Accord Tourer som har verdenspremiere i midten af 2008 kommer til at se ud – den signalerer med sit bredere og lavere look et mere sporty og emotionelt design. Den nye model har flere avancerede og miljøvenlige motorvarianter samtidig med at en innovativ understels-teknologi er blevet brugt, som giver uovertrufne styre egenskaber uden at gå på kompromis med køreglæde og kørekomfort. 

Udover et stort og spændende udvalg af Honda’s bilmodeller, vil der på Honda’s stand også være et omfattende line-up af motorcykler og power products. Standen vil have fokus på 2 temaer: Miljø og Sport.

Miljø temaet vil være centreret omkring Honda’s bemærkelsesværdige miljø teknologier såsom køretøjer som både kører på benzin og el. Dette indbefatter den lille Hybrid Sport konceptbil som første gang blev fremvist på biludstillingen i Geneve, som beviser at det er det er muligt at benytte en avanceret hybrid teknnologi og samtidig bevare de egenskaber og udseende som ved en sportsbil som giver en unik køreglæde. Derudover vil Honda’s miljørigtige brændselscelle konceptbil FCX blive fremvist – bilen som tidligere i år havde Europæisk køredebut på Gotland Ring i Sverige.

”Sportsområdet” vil bestå af Hondas Formel 1 racer RA107, som køres af Jenson Button og Rubens Barrichello, samt af den sporty Civic Type R som blev lanceret i Danmark for få måneder siden,  og S2000. Der vil ligeledes være stor fokus på Hondas Motorsport historie,  hvor en af Hondas første F1 modeller RA300 fra 1967 vises sammen med den nuværende F1 model.
På Honda standen vil der også være motorcykler at finde, produktionen af motorcykler har haft stor indvirken på hondas sportslige omdømme, der vil bl.a. blive vist eksempler af Honda Repsol RC212V fra dette års MotoGP serier kørt af Dani Pedrosa og Nicky Hayden, samt andre modeller.

Samlingen af Honda motorcyklerne viser verdens først motorcykel airbag system som findes på den nye Gold Wing. Dette system kan mindske skaderne ved ulykker forårsaget af frontale kollisioner.

Honda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic 1,0 VTEC Turbo Prestige CVT
NYHED
259.900 kr.
Honda Civic
1,0 VTEC Turbo Prestige CVT
Kolding
6.000
2017/2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,2 i-DTEC Elegance
NYHED
64.700 kr.
Honda Accord
2,2 i-DTEC Elegance
Herning
233.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic Tourer 1,8 i VTEC Elegance 142HK Stc Aut.
NYHED
199.900 kr.
Honda Civic
Tourer 1,8 i VTEC Elegance 142HK Stc Aut.
Struer
28.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev