Honda

Honda slipper fantasien fri

| Andreas Hedegaard

Honda driller os med flere charmerende koncepter – denne gang en elektrisk sportsvogn og en dagligstue på hjul.

Tokyo Motorshow er overstået – traditionelt det sted, hvor ideerne får frit løb. Det er også på Tokyo Motorshow, at de japanske mærker viser, at de til tider har en anderledes tilgang til, hvad der er smukt, og hvad der bare er anderledes. Honda Sports EV Concept er dog et af de koncepter, som ikke bare smukt, men også ganske charmerende.

Honda er desværre ret fåmælt om de tekniske detaljer. Vi ved, at konceptet er elektrisk, men hvor mange kræfter, rækkevidde, eller hvilke hjul bilen trækker på, har Honda ikke opgivet. Vi ved dog, at den er tæt beslægtet med Hondas andet elektriske koncept, der har taget verden med storm. Honda har nu også bekræftet, at Urban EV Concept kommer i produktion allerede i 2019, men heller ikke her har de bekræftet nogen specifikationer.

Læs om Honda Urban EV Concept her

4.95 m2
Honda har tydeligvis ladet fantasien løbe frit på Tokyo Motorshow, og det er lige før, man skulle tro, at designerne har ladet sig inspirere af animationsfilmen Wall-E. Det gælder eksempelvis Ai-Miimo Concept, der er en robot-græsslåmaskine med kunstig intelligens. Hondas håb er at skabe et produkt, der ikke bare er en ting, men som tager skridtet videre og ”bringer smil og behagelige øjeblikke i folks liv ligesom et kæledyr eller et familiemedlem.”

Ie-Mobi Concept er et andet mere eller mindre vanvittigt koncept fra Honda. Grundlæggende er det en 4.95 m2 stor dagligstue på hjul. Le betyder ’hjem’ på japansk, og ideen bag det flippede koncept er, at der skal være en flydende overgang mellem bil og dagligstue.

Honda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda CR-V 1,6 i-DTEC Elegance 4WD
NYHED
219.800 kr.
Honda CR-V
1,6 i-DTEC Elegance 4WD
Nørre Snede
94.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda CR-V 1,6 i-DTEC Comfort
NYHED
184.900 kr.
Honda CR-V
1,6 i-DTEC Comfort
Holstebro
114.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Civic 1,8 Sport
NYHED
59.900 kr.
Honda Civic
1,8 Sport
Kolding
172.000
2007
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev