Lanceringen af Jaguars kommende elbil, Jaguar I-PACE rykker nærmere og nærmere. Men, selvom det først er i 2018 at bilen kommer på markedet, så er Jaguar allerede nu klar til at tage imod bestillinger. Men, skal man bestille en bil i denne klasse og dernæst vente halvandet år på at få den, så kræver det nogle lækre billeder og imponerende facts – og det er lige netop det, at Jaguar nu har sendt på gaden.

I-PACE er en 5-dørs luksusbil med fokus på de klassiske Jaguar dyder, men i den grad kombineret med ultra moderne løsninger og et fænomenalt design. Specielt kabinen er et studie i futuristisk design kombineret med gennemtænkte komfortløsninger.

I-PACE er udstyret med to elektriske motorer med en samlet ydelse på 400 hk og et maksimalt drejningsmoment på 700 Nm fra 0 o/min. Bilens batterikapacitet er på 90 kWh, hvilket giver en aktionsradius er på mere end 500 km (ifølge EU NEDC, red.). Accelerationen fra 0-100 km/t er overstået på 4,0 sekunder, hvilket ikke er nok til at følge Teslas Model S på sprintdistancen – men som Jaguar siger, så er det slet ikke målet. Man vil hellere gå efter det klassiske Jaguar-gen, nemlig en kombination af hurtighed, komfort og luksus. Og så er 4,0 sekunder da også yderst acceptabelt.

I-PACE har plads til 5 personer og 530 liter bagage bagi og 36 liter foran. Bilen kan oplades 100 % på 2 timer i en 50 kW ladestander.

Jaguar forventer de første leveringer i sensommeren 2018. Priser er endnu ikke tilgængelige.