Gallardo nummer 3000 forlader fabrikken i Sant’Agata Bolognese

Blot to år efter lanceringen har Lamborghini Gallardo nummer 3000 forladt fabrikken i Sant’Agata Bolognese. Den 10-cylindrede Lamborghini er nu den mest solgte model i bilfabrikantens historie. Således overgår Gallardo den tidligere model Diablo’ens rekord, som lød på 2.903 enheder, en rekord det i øvrigt tog mere end 10 år at nå.

Lamborghini Gallardo nummer 3000 blev efter endt produktion fejret af Lamborghinis medarbejdere. Stephan Winkelmann, administrerende direktør for Automobili Lamborghini S.p.A. udtaler: “Vi er meget stolte, især fordi vi har nået rekorden på bare 24 måneder”.

Til succesen har også Danmark bidraget med et salg på ikke mindre end 14 Lamborghini Gallardo siden introduktionen i november 2003 hos Lamborghini Copenhagen. Sportsvognen med det rendyrkede eksotiske og futuriske udseende, udstyret med en 10-cylindret motor med 520 HK og en topfart på 315 km/t med acceleration fra 0 til 100 km/t på blot 4,0 sekunder, har i den grad tiltalt bilentusiasterne i Danmark. Og det ser ud til at fortsætte. Til foråret 2006 introduceres Cabriolet versionen af ovennævnte Coupé; Lamborghini Gallardo Spyder og Lamborghini Copenhagen kan allerede nu melde om stor interesse for den nye version.