Lotus Bliver en del af MLA-gruppen

Det traditionsrige engelske sportsvognsmærke Lotus skifter nu pit område i det danske marked og overgår således pr. den 24. august 2006 fra den tidligere eneforhandler Lotus Danmark (v/Jaguar Danmark) til MLA-Gruppen. Den nye eneforhandling af Lotus i Danmark vil ske fra den allerede kendte adresse på Banevingen 9 i København, hvor MLA-Gruppen også håndterer eneforhandlingen i Danmark af eksklusive mærker som Bentley, Lamborghini og Lexus samt forhandling og importadministration af Porsche. Adressen huser desuden forretningen Michael Lassen Automobiler, også kaldet MLA, som sælger og servicerer eksklusive brugte kvalitetsbiler.

Og det er da heller ikke uden stolthed, at MLA-Gruppen endnu engang formår at tiltrække et hæderkronet bilmærke til adressen. Lotus har nu gennem 50 år i den grad understreget sin mission om konstruktion af ekstremt lette og performanceorienterede sportsvogne til såvel bane- som gadebrug. I dag er mærket kendt for sine to modellinier Lotus Elise og Lotus Exige samt seneste tilkomne model Lotus Europa S, som introduceres til september.

Et udvalg af de unikke Lotus sportsvogne kan allerede nu ses på Banevingen 9, som inden for det næste halve år vil stå klar med et særskilt dedikeret Lotus showroom til modellerne.