Til ære for Roger Becker, der er tidligere direktør for "Vehicle Engineering" hos Lotus, bygger den engelske sportsvognsproducent en eksklusiv serie af Lotus Elise SC og Lotus Exige S modellerne.


I anerkendelse af hans legendariske indsats igennem årerne vil Roger Becker, der går på pension til januar efter 44 års ansættelse, få en serie af Lotus Elise SC og Lotus Exige S modeller skræddersyet i en speciel RGB Special Edition specifikation.

Både Lotus Elise SC og Lotus Exige S RGB Special Edition vil have et højt udstyrsniveau med sports- og touring-pakkerne som standard. Lotus Elise SC RGB Special Edition har en 1,8-liters motor med kompressor og 220 hk, hvilket sender den agile roadster fra 0-100 km/t på 4,6 sekunder. Den frække coupé Lotus Exige S RGB Special Edition er udstyret med samme 1,8-liters motor, men takket været brugen af kompressor og intercooler yder den firecylindrede motor 260 hk, hvilket sender accelerationstiden fra 0-100 km/t ned på bare 4,2 sekunder.


"Jeg er meget beæret over, at Lotus har navndøbt to eksklusive modeller efter mig, specielt fordi jeg nu får lov til at sammensætte de to Lotus modeller efter de specifikationer jeg ønsker. De sidste 44 år har været en utrolig rejse for mig og jeg ser frem til at følge Lotus i fremtiden, da jeg ingen tvivl har om, at firmaet blot vil fortsætte med at styrke sin position," fortæller hovedpersonen Roger Becker selv.

Lotus Elise SC og Lotus Exige S RGB Special Edition er tilgængelig i fire farver, Aspen White, Starlight Black, Solar Yellow & Carbon Grey og hver model vil kunne identificeres ved en unik nummerplade i bilens interiør samt Roger Beckers signatur på siden af bilen og det specialdesignede emblem i fronten.

Andreas Prillmann, Cheif Commercial Officer for Lotus Cars siger; "Jeg vil gerne takke Roger Becker for hans dedikation til Lotus. Det er kun på sin plads at et eksklusivt antal af de to modeller tilegnes en person, der har haft så stor en indflydelse på udviklingen af et utal af modelvarianter gennem årerne. Senest er det den prisbelønnede Lotus Evora, der har nydt godt af den ekspertise Roger Becker er kendt for. Roger Beckers passion, håndværk og omfattende viden er dybt forankret hos Lotus og vil leve videre på fabrikken i generationer."