Der er kamp om kunderne i bilbranchen, og især når det gælder de små biler, skal prisen være attraktiv, hvis kunderne skal bide til bollen.

Det ved man hos Renault, der nu sætter Renault Twingo ned med hele 12.000 kroner, smider en mere økonomisk motor i ude foran og giver bilen et pift rent designmæssigt. Nu er standard udstyrspakken fra den dyrere Dynamic version, hvilket blandt andet betyder frontspoiler med integrerede tågelygter, ratbetjent radio/cd. og det for blot 99.900 kroner.


Samtidig benytter Renault lejligheden til at slanke modelprogrammet ganske væsentligt. Tidligere var der tre forskellige motorversioner og to forskellige udstyrsversioner. Nu bliver der en. Nemlig en 1.2 liters 16 v model med 76 hk benzinmotor med et forbrug, der siger blot 20.8 km/l - hvilket giver et Co2 udslip på 114 gram/km og en grøn ejerafgift på 510 kroner.
Udstyrsversionen hedder nu Expression, hvilket blandt andet inkluderer seks airbags, elruder, fjernbetjent centrallås, mørkt indtræk i kabinen, samt højdejusterbart førersæde.

Som noget nyt introduceres også nye farver. Blandt andet er det nu muligt at bestille bilen i de moderigtige farver hvid vanilie og brun cajou.
Ønsker man komfortudstyr som aircondition er det også blevet billigere. Tidligere kostede det ekstra 8000 kroner, men nu er prisen 5900 kroner.
Renault Twingo måler hele 3.6 meter, og det er faktisk muligt at få plads til fire voksne mænd i bilen. Og det endda uden at bagagerummet er krympet til det rene ingenting.

Bagagerummet er blandt det største i klassen med et rumindhold 230 liter (VDA) med alle fire sæder på plads, og hele 959 liter når bagsæderne er lagt ned. Når ryglænet på det forreste passagersæde er vippet frem, er der sågar plads til genstande på op til 2,15 meter.