Med 2.044 solgte biler i første halvår af 2010 er Fiat 500 Danmarks mest solgte personbil i år. Ifølge Fiat selv skyldes den lille bils store succes bl.a. nye, fordelagtige privatleasingmuligheder, lanceringen af en åben model – samt ikke mindst det, at Fiat 500 rammer lige i hjertet. 

For kun få dage siden kunne den relancerede Fiat 500 fejre sin tre års fødselsdag. I dag fremgår det af helt ny tal fra De Danske Bilimportører, at den lille charmetrold er den mest solgte bil i første halvår af 2010. Med i alt 2.044 solgte eksemplarer i årets første seks måneder, og en flot førsteplads med tæt på hundrede biler mere end nummer to mest solgte, Opel Corsa, kan de næsten ikke få armene ned hos Fiat:

”Oven på en lang, hård periode er bilsalget fortsat opadgående, og særligt de mindre biler er i høj kurs. At netop Fiat 500 er årets hidtil mest solgte bil, er vi naturligvis enormt stolte af. Det bekræfter, at rigtig mange danskere er faldet for den lille bil, og at bilen i den grad har ramt lige i hjertet på folk med sin unikke kombination af supermoderne design og stilbevidsthed og en helt særlig aura af nostalgi, der går tilbage til den originale Fiat 500 fra 1950’erne,” siger pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S, Steffen Holm.

Han fortsætter sin vurdering af de flotte salgstal:

”Udover bilens charme og stærke udstråling kan vi samtidig konstatere, at vores nye, attraktive privatleasingmuligheder samt lanceringen af den åbne Fiat 500C har været medvirkende til det øgede salg. Alene den nye Fiat 500C er solgt i over 1.000 eksemplarer, og samlet set når vi i alt op på mere end 5.000 solgte Fiat 500.”