Ellen Hillingsø om et frydefuldt møde med en gammel Polo
Mange husker sikkert Ellen Hillingsø bag rattet på en blå Mercedes, som hun med slagskraftig ynde styrer tværs igennem Danmark. Hun fik sit store gennembrud som skuespiller i Tv-serien ”Charlott og Charlotte” - en roadmovie med girlpower og hestekræfter som centrale ingredienser.

Udenfor filmlærredet er Ellen Hillingsø også vild med biler. Hun har dog hidtil holdt sig til de mere praktiske modeller, som godt kan tåle et par skrammer.”Min første bil var egentlig ikke min helt egen. Min kæreste og jeg fik hans svigerindes ældgamle Polo. Og hvilken fryd det var at råde over en bil! Kæresten fik lov at tage bussen til arbejde – det gør han stadig – og jeg fik lov at tage bilen. Jeg er VILD med at køre bil, jeg synes faktisk det er eksotisk. Men i indre by foretrækker jeg offentlige transportmidler,” understreger Ellen Hillingsø.

Sans for trafik-dramatik
Når Ellen Hillingsø foretrækker at tage toget og spadsere i stedet for at bevæge sig rundt i bil i indre København, hænger det ikke sammen med frygten for at manøvrere bilen omkring i et trafikalt inferno eller parallelparkere på en femøre. Poloen blev altid ført med sikker hånd og med sans for ægte trafik-dramatik á la Paris eller Rom:”Jeg er rigtig god til at parallelparkere. Det må ligge i generne, for min mor er også ekspert i parallelparkering. Jeg lod mig også inspirere af den italienske måde at parkere på, og stødte ind i for- og bagvedstående bilers kofangere for at få plads. Det blev lidt pinligt den dag, en rasende bilejer begyndte at råbe efter mig ,” fortæller Ellen Hillingsø. Hun lyder dog ikke som om hun synes det var rigtig pinligt, men snarere endnu en eksotisk biloplevelse!

Ellen Hillingsø er lige blevet mor, og Poloen er udskiftet med en stationcar. ”Det er en praktisk familiebil. Men jeg har altid drømt om en Porsche. Èn af de gamle modeller, Porsche 911 eller 356,” slutter Ellen Hillingsø.