Der er ikke noget som duften af ny bil, og den himmelske fornemmelse af en jomfruelig vogn ingen andre har lagt hånd på før – ingen gamle fedtpletter på skærmen, slid på sædet eller småridser i lakken. Vognen er helt perfekt og fejlfri.  

Det skal man jo prøve mindst en gang i sit liv, og nu er det blevet meget nemmere. På biltorvet.dk kan du nu hurtigt danne dig et beslutningsdygtigt overblik på tværs af bilmærker og springe den irriterende leveringstid over, når du har fundet din drømmebil.

Nyt nyt-univers
Biltorvet.dk har nemlig lanceret et helt nyt univers med fabriksnye biler til omgående levering. Her kan du let søge blandt alle bilmærker og fx sammenligne, hvad du kan få af helt ny bil for budgettet på tværs af bilmærker, modeller og udstyrsniveau. Det er jo noget som kan tage ret lang tid, hvis man skal surfer rundt på de forskellige bilmærkers hjemmesider og indhente den slags. På biltorvet.dk får du lynhurtigt overblikket med en minimal indsats.

Den smarte søgefunktion på biltovet.dk giver dig en lang række muligheder, hvor du kan sortere og finde biler på mange måder, om det er antal sæder, farven eller elmotor du vil sortere efter. Husk, det er også muligt at blande søgemulighederne, så du kan finde alle de røde, syvsædede elbiler, blå hybridbiler og gule stationcars på diesel samtidigt. Mulighederne er der, du skal bare gribe dem.

På drømmehjul nu
De nye biler er ofte hjemtaget af forhandlerne i forskellige farver, udstyrsvarianter, ekstraudstyr, motorstørrelser og kabinetrim, så det bør være muligt at finde en vogn, der passer præcis på dit behov.

Du slipper altså helt for at granske lange, komplicerede udstyrslister og modellister igennem, og så bagefter vente i månedsvis på, at fabrikken får bygget din skræddersyede model, men kan komme på hjul i din drømmebil med det samme.

Find din nye bil her.

Faktaboks - sådan gør du:

Åbn biltorvet.dk

Find banneret med fabriksnye biler og klik på det.

Nu er du klar til at søge din fabriksnye bil frem.