Nu løftes sløret for den nye Fiat Bravo, en bil, der rummer en sjælden balance mellem skønhed og substans. Med Bravo’en introduceres en splinterny motorfamilie, og på bilens front debuterer Fiats nye logo, som markerer nye tider hos den italienske bilproducent.

I tråd med de andre nyeste Fiat-modeller vidner den nye Fiat Bravo om en udpræget sans for både skønhed og substans. Fiat Centro Stile, som står bag bilen, har givet Bravo’en et moderne, elegant og stilsikkert ydre, mens substans har været et nøgleord i udviklingen af bilens indre. Det har resulteret i en innovativ og pålidelig bil af høj kvalitet. Den nye Fiat Bravo har dermed mere at byde på end sit smukke ydre.

Som den første Fiat-model får den nye Bravo desuden æren af at præsentere Fiats helt nye logo, der med tiden skal pryde samtlige modeller.

”Den nye Bravo signalerer meget tydeligt vores nye strategi og fremtidige linje, nemlig at lave kvalitetsbiler, som udstråler moderne italiensk design, når det er allerbedst. Derfor har vi også valgt at lade Bravo’en lancere vores nye logo,” siger administrerende direktør i Fiat Automobiler Danmark, Niels Rønnebech.

Indvendigt er der kræset for detaljerne og lagt vægt på materialer af høj kvalitet. Kabinen er ekstraordinært rummelig (434 cm lang, 179 cm bred og 149 cm høj). Dette, kombineret med at bilen er fem-dørs, giver rig mulighed for at have passagerer med, og de kan sagtens medbringe bagage, bagagerummet er nemlig på hele 400 liter, hvilket er særdeles højt for Bravo’ens klasse.

At der er masser af substans bag den nye Bravo’s smukke ydre kommer bl.a. til udtryk gennem en lang række teknologiske elementer og et niveau for komfort og køreglæde, som normalt kun hører sig til i biler i klassen over.

Den nye Bravo er en livlig bil, som tilbyder køreglæde i enhver situation, takket være de mange forskellige motorer, der at vælge imellem. En helt ny familie af turbo T-JET 1.4 benzinmotorer med henholdsvis 120 og 150 hk får deres debut i Bravo’en. De nye motorer er kendetegnede ved en kombination af lavt brændstofforbrug og udsøgt ydeevne. I motorprogrammet finder man desuden de populære turbodiesel 1.9 Multijet med henholdsvis 120 og 150 heste samt en 1.4-benzinmotor med 90 hk.