Ford tager et stort skridt fremad med den nye Mondeo, som står klar med stærke priser.

Den nye Mondeo er et stort skridt fremad for Ford, hvad angår design og teknologi, og med 'Kinetic Design' symboliserer den energi i bevægelse.

Produktionen af den nye Mondeo er i fuld gang på Fords fabrik i Genk. Sammen med en ny Mondeo følger også en ny produktionsteknologi i form af lasersvejsning, hvilket vil sige at der ingen svejsesøm er i samlingen af taget og siderne. Den nye Mondeo er bygget efter traditionelle Mondeo styrker, som fremragende komfort, lavt støjniveau, et behageligt indeklima samt kvalitetsmaterialer.

De nye teknologier består af nøglefri adgang (keyless entry) og nøglefri start (Keyless start) med Ford Power startknap, ny Convers+ Human Machine Interface (HMI) instrumentering, aktiv fartpilot, aktiv affjedring, bakkestart assistance og automatisk overvågning af dæktryk.

Standard udstyr omfatter allerede i Ambiente meget, blandt andet ESP, Ford Easyfuel med tankning uden brug af tankdæksel og et system der forhindrer tankning af forkert brændstof, fjernbetjent centrallås, tripcomputer, elruder foran, opvarmede sæder, aircondition samt et stik for tilslutning af eksternt audioudstyr. Sikkerhed i form af knæairbag til fører, kollisionssikret ratstamme og i alt 7 side airbags i fuld længde er også standard.

Udvalget af motorer består af fire Duratorq diesel og fem Durateq benzinmotorer med ydelser fra 100 HK til 220 HK inklusive 2.0 Durateq motoren med 130 HK og en 6-trins Durashift automat gearkasse.

Den nye Mondeo er yderst fleksibel, har rigtig gode pladsforhold samt forbedret bagagerumskapacitet.

Udstyrsniveauer:

Ambiente fra kr. 293.727 – 340.425

Trend fra kr. 308.727 – 446.527

Ghia fra kr. 360.926 – 462.526

Titanium fra kr. 360.926 – 477.815

Ny Mondeo introduceres i Danmark den 16. - 17. juni ved et Åbent Hus arrangement hos de danske Ford-forhandlere.