Cayman lægger sig mellem Carrera og Boxster

I det kommende år udvider Dr. Ing. h.c.F. Porsche AG, Stuttgart sit sportsvognsprogram med en ny model. Baseret på Boxster serien og på grund af den exceptionelle produktkvalitet kommer den nye model til at rangere mellem 911 Carrera og Boxster S. Med placering mellem 911 Carrera og Boxster S har den seks-cylindrede Boxer-motor fået en ydeevne på 295 Hk (217kW). Prisen på den nye model kommer ligesom motorydelsen til at ligge mellem 911 Carrera og Boxster S.

Denne 2-sæders sportsvogn vil foruden indre kraft og typiske Porsche dyder også have et absolut stilsikkert og overlegent udseende. Det enestående ydre præges desuden af et muskuløst formsprog, der giver udtryk for både gennemslagskraft og driftige køreegenskaber. Derudover opfylder den nye sportsvogn ikke blot høje krav til det sporty aspekt, som Porsche-kunderne stiller, men tillader samtidigt i kraft af sit gennemtænkte rum koncept mange forskellige fritidsaktiviteter.

Den nye sportsvogn vil på grund af sine overlegne og unikke egenskaber have sit eget navn: Cayman S. Således kommer den i selskab med traditionsrige modeller som Carrera, Boxster og Cayenne. Navnet Cayman har Porsche hentet fra dyreverdenen: The Cayman tilhører krokodillefamilien. Inden for gruppen af verdens største krybdyr er the Cayman dog en forholdsvis lille, men yderst adræt atlet. Og netop derfor trækker the Cayman en tydelig parallel ikke blot til den nye sportsvogn men til Porsche som bilfabrikant: The Cayman er kendt for at være en højt specialiseret jæger, der med styrke, agilitet og gode reflekser går direkte mod målet.

Hjertet af Cayman S er dens 3.4-liter motor, der er monteret foran bagakslen. I kraft af dette centermotorkoncept samt den nøje kalkulerede power-to-weight fordeling er Cayman S særdeles godt rustet til de køreopgaver, man typisk forbinder med Porsche.

Cayman S reagerer lynhurtigt i sin styring og udviser en særdeles dynamisk køreevne i kurver. Det er unødvendigt at understrege, at Porsche også til denne model tilbyder sin højtudviklede bremseteknologi og således lever op til den sædvanlige standard samt høje deaccelerations værdier.Med kombinationen af den enorme motorydeevne og den høje køredynamik skaber Cayman S en fuldstændig ny oplevelse: Køreglæde i sin reneste form.