Lige siden introduktionen har Fiat 500 været populær på de danske veje, og den italienske livsstilbil er blevet en nyklassiker. Nu er den charmerende, velkørende og rummelige retro-bil klar til en ny runde. Det sker med introduktionen af et nyt modelprogram.

Med det nye modelprogram har Fiat gjort det lettere og mere overskueligt for bilkøberne at finde netop den udgave, som bedst matcher deres behov inden for motorer og udstyrsniveauer. Samtidig er det prismæssigt blevet endnu mere overkommeligt at sætte sig bag rattet.

Ny indgangsversion er Fiat 500 Bella, som fås fra under 100.000 kr. med den økonomiske 0.9 liters TwinAir motor med 60 hk. Trods den meget skarpe pris kommer 500 Bella med udstyr som 7 airbags, el-ruder foran, el-justerbare sidespejle, intuitiv Uconnect radio med ratbetjening og en stor tripcomputer.

Blandt de andre modeller i programmet finder man Esclusivo og Lusso. De henvender sig til dem, der gerne vil have lidt ekstra luksus i hverdagen. Begge versioner er udstyret med den bomstærke TwinAir turbomotor med 80 hk, der sikrer høj italiensk køreglæde. De har samme udstyr som Bella, men dertil kommer bl.a. klimaanlæg, alu-fælge, fartpilot og læderrat, og de har desuden et stort fast glastag. Lusso versionen har ovenikøbet en stor 7” skærm i høj opløsning med navigation fra TomTom, DAB radio samt Uconnect Live med live-opdatering af f.eks. trafikforholdene.

I det nye modelprogram kommer den frække Fiat 500 Sportiva sikkert til at løbe med en stor del af opmærksomheden. Den har masser af attitude og sportsligt instinkt, hvilket blandt andet ses på sportskabine med sportssæder, sorte 15” alu-fælge, ekstra tonede ruder bag, sportslæderrat, hækspoiler og sideskørter. Den har også den temperamentsfulde TwinAir turbomotor under kølerhjelmen samt 7” uConnect skærm.

Som noget helt nyt kan Uconnect Link (Carplay til Apple® og Android®) leveres som ekstraudstyr for bare 1.000 kr til Esclusivo, Lusso og Sportiva versionerne.

Uanset model- og motorvalg er Fiat 500 billig i drift og har en meget billig grøn ejerafgift. Noget andet, som er kendetegnende for Fiat 500, er de attraktive priser på privatleasning. Igennem mange år har Fiat 500 været blandt foregangsbilerne på privatleasing, og det fortsætter i det nye modelprogram.

Danmarks billigste uden tag
Fiat 500C er en meget billig mulighed for at køre med frit udsyn til himlen og vind i håret. Således kan man nyde sommeren i Fiat 500C, som er den åbne udgave af Fiat 500, fra bare 134.990 kr. Det gør Fiat 500C til den suverænt billigste åbne bil til fire personer på markedet.

Taget ”rulles” let af bilen med et enkelt tryk på en knap, og så har man frit udsyn til himlen. Det kan køres tilbage i niveauer, så det f.eks. stopper ved bagruden og fungerer som et soltag, eller det kan foldes helt sammen, så man opnår fornemmelsen af en rigtig cabriolet.