Fiat præsenterer et helt nyt modelprogram for en af danskernes yndlings biler – Fiat 500. Den elegante italiener bliver opgraderet ganske omfattende på flere områder, der bl.a. tæller motorer, interiør, farver og brændstoføkonomi.

”Vi har altid været utrolig stolte af Fiat 500, der siden 1950’erne har rodfæstet sig som et historisk design-ikon, og vi er derfor rigtig glade at kunne præsentere den velkendte Fiat 500 i en opdateret udgave samt en ny sportslig udgave på det danske marked. De runde former og det klassiske retro look er tilsat en god portion fornyet styrke og lækre design-detaljer både ud- og indvendigt, som vi håber vil vække begejstring hos Fiat 500-fans landet over,” siger Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Den nye Fiat 500 får opgraderede versioner af de lækre TwinAir-motorer. Motorerne har fået en ny type svinghjul, som reducerer motorens vibrationer betydeligt og giver en mere komfortabel kørsel.

Den nye Fiat 500 S har fået helt nye instrumenter, som nu er en LCD skærm i farver samt en sportsknap, der med et enkelt tryk giver hurtigere respons på speederen, højere ydelse, mindre hjælp fra servostyringen, og som ændrer udseendet på instrumenteringen, alt sammen med til at understrege den sportslige fornemmelse. Med sportsknappen aktiveret har man hele 105 hk og 145 Nm til rådighed, hvilket er med til at sikre en accelerationstid fra 0-100 km/t på 10,0 sekunder og en topfart på hele 185 km/t. Rent emissionsmæssigt udleder Fiat 500 S kun 99 g CO2 pr. km. Forbruget er opgivet til 23,8 Km/l i gennemsnit.

Rent visuelt har Fiat 500 fået tilføjet tre nye farver. Mintgrøn (Verde Latte-menta), Perlemorsfarve (Bianco Ghiaccio) og Azurblå (Azzuro Italia). Derudover er der en række nye indtræk til kabinen, der dog ikke mister sit retro look.

Priserne starter ved 119.990,- for en Fiat 500 0,9 Pop med 60 hk og topper ved 219.990,- for en Fiat 500 S med 105 hk.