Navnet er 206 Jubilee og kun 400 kunder i Danmark får fornøjelsen af denne fest-udgave, hvor der bliver kræset med lidt ekstra luksus – ganske gratis. Den skal fejre, at 206 har slået sine egne rekorder.

Der er god anledning til at holde fest: Peugeot 206 rundede før årsskiftet hele 3 millioner solgte eksemplarer. Det er lidt af en præstation, og succesen understreges af, at den også netop har høstet æren af at blive både Danmarks og Europas mest købte bilmodel. For ikke at nævne, at den i 2002 vandt sit tredje Verdensmesterskab i Rally.

206 Jubilee markerer en helt unik bil, der gennem sine fire leveår er blevet ved med at forny sig som ingen anden. Også i grundversionen begejstrer den brugerne med sit dynamiske design ude og inde, sin komfort og sin sportslige kørestil. Og selvfølgelig også med priser, der roses for at give valuta for pengene, og desuden er det den bil, som holder priserne bedst.

Bilkøberne får gaverne
Peugeot 206 har altså ærligt fortjent at blive fejret – og det bliver 400 danske bilkunder, der får gaven. Jubilæums-udgaven kommer nemlig kun i dette begrænsede antal.

Man kan vælge mellem versionerne 206 XR 1.4 benzin, med 3 eller 5 døre, og 206 XR 1.6 benzin med 5 døre. I begge tilfælde består gaven til kunderne i, at de får enten sort lak eller en flot metallak uden at betale den normale ekstrapris. Oveni har 206 Jubilee el-ruder foran og fjernbetjent centrallås, ligeledes ganske gratis. Prisen for Jubilee-udgaverne er nemlig den samme som for en standard-version uden disse ekstra goder. Startprisen er kr. 144.990,-.

På forskærmen prydes festudgaven af 206 selvfølgelig af et fint Jubilee-logo.