Peugeot 207 CC scorer topkarakter i EuroNCAP sikkerhedstest

Peugeots åbne forårsnyhed, 207 CC, har netop høstet de maksimale 5 stjerner i EuroNCAP´s crashtest. 207 CC fik hele 33 points og gjorde sig især bemærket ved at score 18 points i sidekollisionstesten, hvilket er det højest mulige samt 13 points ud af 16 mulige i frontaltesten.

Resultaterne fra EuroNCAP´s sikkerhedstest viser med al tydelighed, at Peugeot 207 CC belønnes for den indsats, Peugeot har gjort for at udvikle en fuldblods coupé cabriolet, der kombinerer køreglæde med sikkerhed. På trods af, at testen netop foregik med taget nede, opnåede 207 CC de maksimale stjerner uden at medregne de ekstra points for selehuskere, hvilket mange biler med fast tag har været nødsaget til.

Peugeot 207 CC er således takket være sit høje sikkerhedsniveau den sikreste coupé cabriolet i sin klasse. Den er udstyret med et aktivt roll-over beskyttelsessystem og en mængde karrosseriforstærkninger, der kompenserer for et fast tag. Bagved de to bagsæder er der placeret to forkromede bøjler, der i tilfælde af en kritisk situation skyder op og bliver 20 cm højere. Herudover har 207 CC to frontairbags, to sideairbags og en knæairbag, som er blevet fremhævet af Euro NCAP for effektivt at beskytte førerens ben mod kontakt med hårde genstande fra instrumentbrættet. Den har desuden fire 3-punkts seler med selebegrænser og selealarm.

Euro NCAP´s blåstempling af 207 CC understreger, at Peugeots coupé cabriolet er lig med både åben køreglæde og et højt sikkerhedsniveau.