Peugeot 407 Coupé: Danmarks billigste diesel coupé

Peugeot udvider sit motorprogram og tilbyder nu den elegante 407 Coupé med den effektive 2,0 HDi dieselmotor med 136 hk og FAP partikelfilter til kun 449.990 kr., hvilket gør den til den billigste diesel coupé på det danske marked.

Peugeot 407 Coupé er en ”haute couture” bil for feinschmeckere, der sætter pris på dyderne ved en ægte ”Grand Turismo” så som komfort og uimodståelige køreegenskaber.
407 Coupé løfter arven fra de store coupéer i Peugeots historie, og det strømlinede design understreger løftet om absolut køreglæde. Indvendigt er inspirationen hentet fra motorsporten og der er kælet for detaljerne med materialer som aluminium og læder.

Komforten er i højsæde, og 407 Coupé er bl.a. udstyret med parkeringsradar, bi-zone klimaanlæg med pollenfilter og køl i handskerum, fartpilot/-begrænser, Xenon forlygter, parkeringsalarm og lamineret forrude og sideruder samt lydisolering på sideruder.

407 Coupé tilbyder et højt sikkerhedsniveau på alle områder. Fronten er udstyret med indbyggede stødabsorberende zoner, og den gennemtænkte undervogn med double-wishbone opbygning sikrer et suverænt vejgreb. Oven i et omfattende sikkerhedssystem er 407 Coupé udstyret med ikke mindre end syv airbags, fordelt med to airbags for, to sideairbags for, to gardinairbags og en airbag ved ratstammen.
EuroNCAP har belønnet det høje sikkerhedsniveau med fem stjerner ud af fem mulige og 407 Coupé har desuden opnået det højeste antal points for voksen passagerbeskyttelse ved frontalt sammenstød: 16 points ud af 16 mulige.

Den effektive 2,0 HDi dieselmotor yder 136 hk og har et drejningsmoment på 320 Nm ved 2000 omdr./min. HDi dieselmotoren er udstyret med Peugeots unikke FAP partikelfilter og gør 407 Coupé overraskende brændstoføkonomisk med et forbrug på 16,9 km/l ved blandet kørsel.

Med en skarp pris på 449.990 kr. er 407 Coupé 2,0 HDi Danmarks billigste diesel coupé, og den vil være tilgængelig hos Peugeot-forhandlerne fra medio marts.