En ny Peugeot 407 Coupe på spring i Frankfurt

Peugeot præsenterer det nye medlem af 407-familien på bilmessen i Frankfurt den 13. – 14. september.

Med den nye Peugeot 407 Coupé er 407 familiens formsprog videreført i en strømlinet komposition, som får 407 Coupé til på én gang at udstråle harmoni, elegance og dynamik. Bilen får sit aerodynamiske look fra fronten med den tilbagelænede forrude og det lave tag, der smyger sig tilbage til den integrerede spoiler. De stramt komponerede linjer fortsætter langs bilens sider og slutter med en bagende, hvor kofangeren bidrager til at forstærke indtrykket af 407 Coupé.

Peugeot 407 Coupé er ikke blot udtryksfuld i sit design, men også skabt med vægten lagt på passagerkomfort, køreglæde og sikkerhed. Kabinen er med sin længde på 1,72 m 5,8 cm længere end hos forgængeren 406 Coupé, og albuebredden på forsæderne er blevet udvidet med 12,8 cm til 1,542 m. Sæderne er specielt udviklet til 407 Coupé, for at sikre bekvemmelighed under kørselen for alle passagererne, og komforten understreges af den automatiske bi-zone aircondition, som vil være standard på alle 407 Coupé uanset udstyrsniveau.

407 Coupé tilbyder et højt sikkerhedsniveau på alle områder. Fronten er for eksempel udstyret med indbyggede stødabsorberende zoner, og den gennemtænkte undervogn med double-wishbone opbygning (dobbelt bærearm), som allerede har bevist sit værd i 407 sedan og SW, giver et suverænt vejgreb.

Ud over det sædvanligt brede motorprogram med et stort udvalg af både benzin og diesel FAP motorer vil 407 Coupé som den første version i 407-familien kunne fås med den helt nye diesel HDi FAP V6 motor, som hidtil kun har været til rådighed i den nye 607.

Den nye Peugeot 407 Coupé vil gøre sin entre i Danmark efter årsskiftet, hvor den uden tvivl vil leve op den tradition for popularitet, som mærkets andre Coupéer har banet vejen for.