407 konceptbil er med blandt Peugeot-nyhederne på Frankfurt Motor Show

33 modeller fordelt over 2900 kvadratmeter på Peugeots stand bliver et af trækplastrene på Frankfurt Motor Show fra den 11-21. september.Der bliver vist både nye modeller, nye model-varianter og nye motorer, bl.a.:

407 Elixir konceptbil:
Fuld af nyskabelser ude og inde – og den rummer mange detaljer, som vil dukke op i produktionsmodeller fremover.
Navnet er ikke noget tilfælde. 407 Elixir er særligt interessant af én bestemt grund: Det er første gang, der offentligt vises en forsmag på den kommende afløser for 406-serien, der stadig fastholder sin position som en af Peugeots største succeser nogensinde.

Det udvendige design er udpræget strømlinet – med smukke, rene linjer og en iøjnefaldende lang front. Det dynamiske og karakterfulde præg understreges af en dybt tilbagelænet frontrude, som næsten umærkeligt glider over i et atermisk glastag. De brede, skrånende sider giver nærmest indtryk af at bilen suger sig fast til vejbanen – og detaljer som det dobbelte udstødningsrør, LED-baglygterne og det usædvanlige bagrude-design understreger indtrykket af en bil med stærk personlighed.

Indvendigt mødes man af en meget lys og gennemført komfortabel kabine. Passagererne beskyttes af ni airbags, hvoraf en er indbygget i ratstammen for at beskytte førerens knæ. Der er lyst læder og aluminium på overfladerne, dual-zone automatisk aircondition og satellit-navigation med bredskærms-display. Og så er 407 Elixir indrettet til kun fire passagerer, som hver nyder godt af identiske, fuldt justerbare sæder.

Peugeot 4002, vinderbilen designet af Stefan Schulze:
Peugeots internationale design-konkurrence, der blev udskrevet på Paris Motor Show sidste efterår, fik intet mindre end 2800 deltagere fra 90 lande over hele kloden.
Førsteprisen for det bedste bildesign gik til den 32-årige grafiske designer fra Tyskland, Stefan Schulze.

På Frankfurt Motor Show vises nu hans vinder-design i form af en fuld-skala konceptbil, bygget rigtigt i bl.a. aluminiumslegeringer og karbon.

Temaet for konkurrencen var at skabe en bil med ”retro-futuristisk design”, og det rammer Stefan Schulzes Peugeot 4002 på kornet med sit frapperende flotte og vovede design.

Sammen med æren af at få sit design fremstillet som konceptbil vandt Stefan Schulze 5000 euro.