Peugeot

Peugeot udvider sit ombytterprogram

|

Samme kvalitet og reklamationsret som på nye reservedele, men en økonomisk besparelse på op til 50 % - dette er fakta for Peugeots originale ombytterdele, der samtidig har en vigtig miljømæssig gevinst: Der spares råstoffer og energi, mens forurening og CO2-udledning reduceres.


Peugeots originale ombytterdele er gennemtestede og har samme kvalitet og levetid som tilsvarende nye dele.

De brugte dele, der indgår i ombytterprogrammet, returneres fra hele forhandlernetværket til specialfabrikker i Frankrig. Her bliver delene adskilt og hver stump vurderes nøje. Alt, som kan bevares, bliver omhyggeligt renset og evt. overfladebehandlet igen, og herefter får delene ny indmad. Den færdige og komplet renoverede reservedel bliver til sidst sendt igennem de samme tests og kvalitetskontroller som en ny reservedel – og kravene er præcis de samme.

Peugeots originale ombytterdele giver typisk kunden en besparelse på op til 50 % i forhold til nye dele. Ombytterprogrammet er således en fin måde for kunden at spare penge på, men drivkraften for Peugeot er også i høj grad det miljømæssige aspekt.

Selvom renovering er en krævende proces, spares naturen samlet set for store ressourcer og CO2-udledning i forhold til fremstilling af helt nye dele. Reservedele som f.eks. en gearkasse, en generator eller en køler består af mange enkeltdele, som kan genbruges, fordi de ikke slides – og derfor er det miljømæssigt forkert at skrotte en hel gearkasse eller køler, hvis 75 % af den intet fejler.

Peugeot udvider nu sit ombytterprogram til også at omfatte reservedele til de populære 1,4 liter, 1,6 liter, og 2,0 liters HDi dieselmotorer. Det vil sige, at indsprøjtningspumper, komplette dyser og topstykker nu også kan fås som ombytterdele.

Peugeots ombytterprogram er en del af Peugeots strategi om at øge antallet af genbrugte dele til eftermarkedet for derved at minimere bilernes CO2-fodtryk. Peugeots 25 Blue Lion-modeller følger ligeledes denne strategi ved at leve op til kravet om 95 % genanvendelighed, når bilen engang skal miljøbehandles og skrottes.

Peugeot på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot Partner L1 V2 1,5 BlueHDi Ultimate Launch 100HK Van
NYHED
124.990 kr.
Peugeot Partner
L1 V2 1,5 BlueHDi Ultimate Launch 100HK Van
Helsingør
2.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 308 1,6 BlueHDi 120 Active
NYHED
169.895 kr.
Peugeot 308
1,6 BlueHDi 120 Active
Herning
28.000
2017
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Peugeot 208 1,6 BlueHDi 100 Active+
NYHED
106.895 kr.
Peugeot 208
1,6 BlueHDi 100 Active+
Herning
44.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev