Danmarkspremiere på Peugeot 308 over hele landet 27.-28. oktober

Et brag af et åbent hus arrangement: I weekenden den 27.-28. oktober er der Danmarkspremiere på Peugeot 308 hos alle landets Peugeot-forhandlere, hvor man kan se og prøve en af årets vigtigste bilnyheder. 308 afløser den populære Peugeot 307 og sætter helt nye standarder på flere punkter.
 Samtidig er der premiere på Peugeots første 4X4 SUV, den store og råt designede 4007 med intelligent firehjulstræk – og man kan bese den kun få uger gamle 207 SW stationcar. De 65 Peugeot-forhandlere holder Åbent hus, hvor man får forfriskninger til hele familien og kan vinde præmier.

Der er hele tre bilnyheder i fokus, når landets 65 Peugeot-forhandlere i weekenden den 27-28.. oktober slår dørene op til åbent hus. I centrum står Danmarkspremieren på den nye Peugeot 308, som mange har ventet med spænding. Men der er også premiere på Peugeots første firehjulstrækker, den flotte 4007. Og så kan man se en tredje nyhed, nemlig den dynamiske stationcar, Peugeot 207 SW, der blev introduceret for blot nogle uger siden. Med sit glastag, fine rummelighed og næsten raceragtige køreoplevelse høster den mange roser i anmeldelserne og passer godt til aktive individualister og små, moderne familier.

Massiv interesse for 308
308 afløser danskernes foretrukne bilmodel gennem en årrække, den populære og dynamiske familie- og firmabil Peugeot 307. Og at rigtigt mange danskere har set frem til at prøve den nydesignede afløser, blev tydeligt for et par uger siden: Peugeot-ejerne blev nemlig inviteret til en lukket snigpremiere, hvor man kunne bese den nye bil, og over 20.000 meldte sig til og mødte op!
 Men der er også noget at se frem til, når man nu kan sætte sig bag rattet og prøve nyheden selv: 308 sætter nye standarder på en række fronter. I hele sin grundidé viderefører den alle de fordele, som gjorde forgængeren så efterspurgt – men alt er blevet løftet en klasse og krydret med helt nye egenskaber:
 308 har stadig højt til loftet, men er blevet endnu mere rummelig. Designet er udpræget sportsligt og aerodynamisk, og kabinen er helt nydesignet med en eksklusiv stil og en materialekvalitet, der ellers hører dyrere biler til. Den tekniske og mekaniske kvalitet er hele vejen rundt løftet endnu et trin: Sikkerheden er hævet, karosseriet er gjort stivere og undervognen har fået et endnu bedre vejgreb. Resultatet er en dynamisk køreoplevelse – og helt forbløffende tyst.

4007: Firehjulstræk med ”grøn” intelligens
Den anden Danmarkspremiere er Peugeots første SUV 4x4: En syvpersoners SUV, 4007. Det frække udvendige design med store hjul og aerodynamiske linjer lader ingen i tvivl om, at Peugeot står bag designet. Alene størrelsen og de robuste former mere end antyder bilens muskler og styrke. 4007 har et intelligent firehjulstræk, der ud over at køre rent 4x4 eller tohjulstræk kan køre en særlig blanding, hvor et avanceret system selv fra sekund til sekund tilpasser trækket optimalt efter underlaget. Det giver et perfekt vejgreb og sparer brændstof. 4007 har også en ny og særdeles kraftfuld HDi turbodieselmotor med partikelfilter, 6 gear, 156 hk og en trækkraft på 380 Nm. Samtidig har Peugeot givet den en rigtigt god undervogn, så man får hele fornøjelsen af fuld power, fuld kontrol og et insisterende vejgreb, der også holder på jordveje og i rigtigt sæbeføre.

Kaffebar og gavekort
Alle er velkomne til Åbent hus arrangementet, der varer begge dage fra kl. 11 til 15. Undervejs kan man vinde et rejsegavekort på 25.000 kroner og nyde kaffebaren med tilhørende kagebord.