Endelig! Priser på den nye Fiat 500

Det er næsten for godt til at være sandt, men den nye Fiat 500 bliver endnu mere attraktiv end forventet. For priser helt ned til 139.990 kr. kan man få fingre i ”Årets bil i Europa” – og den dyreste model koster ikke over 200.000 kr. Med i købet får man tilmed hele syv airbags, ESP og masser af detaljer og finesser som standard.

Når Fiat 500 i begyndelsen af marts introduceres hos forhandlere over hele landet, bliver det til priser, der er endnu lavere end forventet. Som eneste minibil findes der tilmed hele syv airbags i kabinen, ligesom ESP, integreret CD-afspiller med seks højtalere, el-ruder, fjernbetjent centrallås mv. er standard i alle modeller. Vælger man modellerne Lounge eller Sport, får man – afhængig af modellen – lækre detaljer som 15” alu-fælge, glastag, integreret Bluetooth®, sportssæder, krom-kit, tågelygter og meget andet med i prisen.

”Fiat 500 er først og fremmest en fantastisk bil, der kombinerer sikkerhed og køreegenskaber med ægte italiensk charme. At vi samtidig kan introducere den i Danmark til så attraktive priser, som tilfældet er, det gør mig meget glad på bilkøbernes vegne,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Han har samtidig svært ved at få armene ned over alt det ekstra udstyr, der er blevet plads til i den lille bil:

”Der findes ikke den minibil på markedet, der kan prale af så meget standardudstyr, som man får i den nye Fiat 500. Samtidig får man mere end 50 års Italiensk charme og en kåring som ’Årets bil i Europa’ med i købet. - fortæller Niels Rønnebech.

Fiat 500 vil være hos forhandlerne fra den 29. februar.