Årets smukkeste bil er Laguna
Renault Laguna Sport Tourer er netop blevet kåret som den smukkeste bil i 2007. Ikke af nørdede designere, eller et fransk motorblad. Nej, det er ”folket”, der har stemt.

Mere end en million mennesker fra 54 lande, har via en afstemning på internettet kåret Renault Laguna Sport Tourer, som stationcarudgaven af den store Renault hedder, som den smukkeste bil i 2007. Titlen som Årets Smukkeste Bil blev afsløret på den 23. Festival Automobile International i Paris den 7. februar.

Titlen som den smukkeste bil skete med en stemmevægt som præsidentkandiadaterne i USA ville misunde. Laguna Sport Tourer fik over halvdelen af de afgivne stemmer, og henviste blandt andet Fiat 500 til en sekundær placering med kun 23.5 procent af stemmerne.

Og som om det ikke var nok, så gik prisen for det smukkeste interiør også til Renault Laguna. Og denne gang var det fagfolk, som designere fra bil- og modeverdenen, der havde de kritiske briller på, og belønnede Laguna for det stilrene interiør.

Den nye Renault Laguna Sport Tourer havde, sammen med hatchback-versionen, premiere hos de danske Renault-forhandlere i forrige weekend. Prisen for en Laguna Sport Tourer begynder ved 294.900 kroner, mens versionen med fem døre kan fås fra 274.900 kroner.