Saab med integreret navigation og stemmestyret telefon samt internetadgang vises på Copenhagen Motor Show:

Saab viser en cabriolet udstyret med det det mest avancerede high-tech udstyr indenfor kommunikation på Copenhagen International Motor Show, som åbner 14. april i Bella Center på Amager.

Udstyret giver nemlig adgang til stemmestyret integreret telefon med Bluetooth trådløs forbindelse, satellitstyret navigation med to displays, audioanlæg med syv højttalere, integreret telefon, adgang til internettet? og adgang til f.eks. e-mail ved hjælp af en håndholdt computer.

Udstyret, som koster omkring 35.000 kr. installeret, giver også Saab-ejeren adgang til elektroniske trafikinformationer.

Den integrerede telefon ses ikke i bilen. Telefonnummerets SIM-kort er i bagagerummet og mikrofonen indbygget i loftet ved føreren ? og samtalerne aflyttes gennem bilens højttalere.

Denne telefon kan kommunikere med f.eks. en håndholdt computer ved hjælp af den trådløse Bluetooth teknologi.

Telefonen er stemmestyret, så man blot skal sige navnet eller telefonnummeret på den, der skal ringes op.

Med en håndholdt computer kan man via telefonen holde kontakt med internettet ? og læse sine e-mails.

Navigation med to displays

 

Navigationssystemet er ligesom telefonen indbygget i instrumenteringen. Navigationen betjenes bl.a. ved hjælp af et stort farvedisplay midt i instrumentbordet. Her kan rutekort og informationer aflæses.

Men i Saab 9-3 kan anvisningerne på kørevejen fra bilens navigationscomputer også ses på det særlige display, Saab 9-3 har midt under forruden ? midt i synsfeltet. Her ses anvisningerne på ruten ved hjælp af tydelige pilemarkeringer.