Det er gratis at sætte din bil til salg på biltorvet.dk. Og så tager det under ét minut at få annoncen på. Så er du sikret opmærksomhed fra over en halv million besøgende hver måned.

Hvorfor betale for at sætte sin bil til salg, når man kan gøre det helt gratis? Biltorvet.dk koster ikke en krone for dig, der har et køretøj til salg. Annoncen er helt gratis. Oven i købet er du sikret et kæmpestort antal besøgende, hvor mere end en halv million klikker sig ind på biltorvet.dk hver måned, for at kigge på biler. Biltorvet.dk er faktisk Danmarks største bilmarked, der er gratis for private, med sine knap 45.000 køretøjer til salg.

Her opretter du en annonce

Det koster altså ikke noget at prøve det af.

Profil med fordele
Før du kan sælge dit køretøj, opretter du en profil. Det er også ganske gratis. Profilen giver dig mange fordele. Du kan fx oprette flere annoncer – også ganske gratis, og du kan samle dine favoritannoncer, for at se dem senere. Især på farten, når du tjekker bilannoncer via mobilen, er det en kæmpe fordel, at man kan gemme annoncer for senere at ringe eller skrive til sælger, eller måske for at se billeder på en større skærm. Du gemmer en favorit med et enkelt klik på stjerneikonet.

Når din profil er oprettet, kan du frit sætte dine biler til salg. Du kan tilføje så mange billeder, du har lyst til. Vores undersøgelser viser, at folk i gennemsnit bladrer gennem 17 billeder på en annonce – dem er der altså fint plads til.

Biltorvet.dk trækker som nævnt over en halv million besøgende hver måned. Med til at trække de mange besøgende er også de adskillige artikler omkring biler, hvor vi hver uge prøvekører en ny bil. Du finder også en masse praktiske guides til det at have, købe og vedligeholde en bil samt daglige nyheder.

Sæt derfor din bil til salg på biltorvet.dk – det koster ikke noget!

Sådan opretter du en annonce
Du kan se i videoen ovenover, hvor let det er at oprette en annonce.

Du kan logge ind med din mail-adresse eller med dit Facebook-login.
Er du ikke oprettet som bruger, skal du klikke på Opret ny bruger.

Husk at have registreringsnummeret klar og billeder af din bil.

Når du har oprettet annoncen, er det let at dele den med dit netværk på Facebook, blot ved at klikke på knappen del.