Skoda Octavia Flexifuel

| -

Skoda introducerer miljøbilen Octavia Flexifuel
Lanceringen af Škoda Octavia Flexifuel ligger helt i linie med Škodas miljøstrategi og er et helt naturligt trin i Škodas kontinuerlige produktudvikling. Flexifuel er en motor, som både kan kører på benzin og etanol (E85). I første omgang vil bilen blive introduceret i Sverige i slutningen af 2007, hvor man, ud over at få en miljøvenlig bil, får en lang række fordele ved at benytte en miljøbil, som enten kører på etanol eller på gas.

De fordele kunderne opnår i Sverige er en miljøpræmie fra staten, gratis parkering i de store byer, gratis kørsel i centrum af Stockholm, billigere forsikringer og billigere beskatning af firmabiler.

Octavia Flexifuel E85 er en modificeret udgave af Škodas nuværende 4-cylinder 1.6 l benzinmodel, som yder 102 hk/75 kW. Modellen kommer både som hatchback og som Combi-udgave, og den vil blive lanceret i to udstyrsversioner – Ambiente og den mere veludstyrede Elegance. Octavia Flexifuel er endvidere standardudstyret med motorvarmer for at minimere den miljømæssige påvirkning ved koldstarter.

Etanol er et helt nyt brændstof, der produceres af biomasse som fx hvede og majs. Når man kører på etanol, mindskes kuldioxidudslippet med 80 procent i sammenligning med benzin. Etanol kan således gå hen og blive et godt alternativt brændstof til de velkendte fossile brændstoffer. Škoda Octavia Flexifuel vil blive introduceret i Danmark, når markedet er klar til at tage denne miljørigtige bil til sig. Škodas miljø bil vil blive vist på næste måneds store biludstilling i Frankfurt.

Škoda Octavia var i 2006 den mest solgte bil i sin klasse. Octavia fås som hatchback og som Combi samt i den sportslige RS version. Den nyeste version er Octavia Scout, som er en 4x4 med permanent firhjulstræk. Octvavia programmet fås også som van.

Skoda Octavia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 1,6 FSi Elegance Combi
NYHED
18.200 kr.
Skoda Octavia
1,6 FSi Elegance Combi
Bramming
276.000
2005
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 1,4 TSi 140 Elegance
NYHED
119.900 kr.
Skoda Octavia
1,4 TSi 140 Elegance
Hvidovre
96.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Octavia 2,0 TDi Elegance Combi
NYHED
15.000 kr.
Skoda Octavia
2,0 TDi Elegance Combi
Grindsted
560.000
2005
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev