Škoda introducerer i disse dage den nye Octavia GreenLine 1.6 TDI med Common Rail dieselmotor.
Den nye Octavia GreenLine med 1.6 TDI Common Rail dieselmotor starter ved 272.000 kr. for en hatchback og 287.000 kr. for en Combi.

Octavia GreenLine drives af den roste 1.6 TDI Common Rail dieselmotor, der yder 105 hk og har et maks. drejningsmoment på 250 Nm. Octavia kører så langt som 22,7 km/l, og udleder kun 114 g CO2/km og har naturligvis partikelfilter. De flotte ydelser opnås primært gennem en sænkning af undervognen, særlige paneler med lille vindmodstand og alufælge med dæk, der har lav rullemodstand. Sikkerheden er naturligvis i top med ESP-antiudskridningssystem og 6 airbags som standard i alle modeller.

Octavia GreenLine fås naturligvis også med den udvidede 4 års Octavia-fabriksgaranti - dog maks. 100.000 km eller 2 års fabriksgaranti med ubegrænset kilometerantal. De 4 års garanti er et introduktionstilbud, der gælder biler solgt og leveret frem til 31. december i år. Lak- og rustgaranti forbliver henholdsvis 3 år og 12 år mod indefra kommende rustgennemtæring.

Selv om fokus er på miljø i form af brændstoføkonomi og CO2 udledning, har Škoda ikke glemt miljøet i kabinen. Særlig opmærksomhed får føreren og miljøet bag rattet i GreenLine versionen. Aircondition, multijusterbart rat og højdejusterbart førersæde er standard. Ligeledes får du en original Škoda radio m/CD afspiller samt tågeforlygter med indbygget kørelys, el-ruder for og bag, fartpilot, varme i forsæderne og kørecomputer, der f.eks. holder dig informeret om, hvor langt du kører på en liter brændstof.

Škoda introducerer ligeledes Octavia med den nye 1.6 TDI Common Rail motor med partikelfilter i en almindelig version med 105 hk, som erstatter den tidligere meget succesfulde og meget solgte 1.9 TDI motor med pumpe dyse teknologi. Priserne for den almindelige 1.6 TDI Common Rail starter ved 239.000 kr.

I introweekenden 12. - 13. september fejrer Škoda introduktionen med at tilbyde kunderne attraktive ekstraudstyrspakker til alle GreenLine modellerne uden merpris så længe, der er biler på lager. Til Octavia får du f.eks. 2-zonet automatisk klimaanlæg, læder på rat, gearknop og håndbremse, armlæn med aux tilslutning til f.eks. iPod samt et stort informationscenter.   

Škoda blev i 2008 det 8. største bilmærke i Danmark, og sælger udover Octavia også Fabia, som i mange år har været en af danskernes foretrukne mindre biler. Modelprogrammet udgøres også af Škoda Superb Twindoor med den variable bagklap samt den fleksible og funktionelle MPV Roomster - bilen med det nytænkende design. Både Fabia og Octavia har været årets bil i Danmark. Octavia Combi, Fabia, Roomster og Superb tilbydes også som van på gule plader