Netop hjemvendt fra den 79. udgave af 24 timers løbet Le Mans kunne vores otte-dobbelte Le Mans vinder Tom Kristensen sammen med direktør for Skandinavisk Motor Co. og medlem af direktionen i Semler Gruppen Kim Skovgaard Rasmussen og Gladsaxes borgmester Karin Søjberg Holst tage første spadestik til Audis store byggeri i Gladsaxe.

Det store byggeri i tre niveauer med plads til op mod 60 nye og brugte biler samt 29 lifte på værkstedet forventes at stå færdigt i efteråret 2012 og er næste naturlige skridt i Audis eksklusivstrategi, som startede op med Audi-terminalen i Fredericia.

Den markante udvidelse af Audi Gladsaxe er en investering i fremtiden og betyder, at Audi får endnu et moderne bilhus i henhold til Audi AGs internationale koncept med plads til fremtidens store modelprogram.

"Jeg havde fornøjelsen af også at tage første spadestik hos Audi Fredericia, og jeg glæder mig naturligvis over, at Audis stolte motorsportstraditioner er indarbejdet i arkitekturen i både Fredericia og nu også i Gladsaxe. Med den nye Audi-terminal sikres kunderne den helt rigtige Audi oplevelse", udtaler den otte-dobbelte Le Mans vinder Tom K.