Suzuki Grand Vitara i luksusudgave

Danmarks mest populære 4x4 tilbydes nu i en speciel kampagneversion – Grand Vitara Luksus Van. Modellen er forsynet med den stærke 2.0 commonrail dieselmotor, som blandt andet byder på 16 ventiler, DOHC, 109 hk og et drejningsmoment på hele 270 Nm ved 1.750 omdrejninger pr. minut.

Kampagneudstyret omfatter fx fuldautomatisk klimaanlæg, hvor man bare skal vælge hvilken temperatur, man ønsker i kabinen, så klarer systemet resten. En behagelig komfortdetalje, der om sommeren sikrer et behageligt indeklima, og som om efteråret/vinteren sørger for, at ruderne afdugges ekstra hurtigt. Endvidere er modellen specialudstyret med originale 16” aluminiumsfælge, fjernbetjent centrallås, bronzetonede ruder og varme i de to forstole. Merprisen for denne pakke er, i forhold til den normale Grand Vitara 2.0 TD Van, på kun kr. 12.000, så den vejledende udsalgspris lander på kr. 158.991 ekskl. moms og kr. 190.380 inkl. moms. Et meget attraktivt niveau som endnu engang beviser, at Suzuki kan tilbyde meget bil for pengene.

Grand Vitara’s store popularitet skyldes blandt andet, at flere og flere erhvervsdrivende har fået øjnene op for de fordele, der ligger i at eje en ægte 4x4, som samtidig har plads til det meste i varerummet. Fx en trækkraft uden lige og en uovertruffen fremkommelighed under alle forhold inkl. terræn- og vinterkørsel. Og så tæller det selvfølgelig med, at priserne starter ved kun kr. 126.990 ekskl. moms for Van modellen på gule nummerplader. Salget til private kunder er også inde i en god udvikling. Priserne på Grand Vitara på hvide plader starter her ved kr. 199.991 for en 1.6 model med 94 hk og 3 døre. Et prisniveau hvor man i dag faktisk kun kan få en ganske almindelig familiebil.

Den populære Grand Vitara firehjulstrækker fra Suzuki introduceres nu i en speciel kampagnemodel - 2.0 TD Luksus Van - med blandt andet klimaanlæg og aluminiumsfælge til kr. 158.991 ekskl. moms.