Suzuki Ignis

Suzuki præsenterer ny Ignis

| Kristian Klarskov

Suzuki er en af de bilproducenter, der virkelig har ændret på modelprogrammet her i 2016 - og det ser ud til at fortsætte i 2017, hvor blandt andet en helt ny Ignis kommer til at se dagens lys. De første billeder er allerede klar, og de viser en fuldstændig ny retning rent designmæssigt, hvis vi sammenligner med den tidligere Ignis model. Den helt nye Ignis er en kompakt SUV, hvor styling og anvendelighed er i fokus. Her er mange designelementer fra Suzukis tidligere modeller bragt til live, og det nærmest minimalistiske design får bilen til at fremstå frisk og ikonisk.

Modellen er udviklet på en ny letvægts platform, som også anvendes i den nyligt introducerede Baleno. Og ligesom Baleno vil den nye Ignis komme med Suzukis mild-hybrid teknologi, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved spidsbelastninger. Derved opnås en god benzinøkonomi uden at man går på kompromis med de dynamiske præstationer.

Den nye Ignis introduceres i Europa i starten af 2017 og forventes klar på de danske breddegrader i løbet af foråret.

En anden større nyhed på Suzuki standen i Paris er den nyeste udgave af familie-crossoveren S-Cross. Den har blandt andet fået en helt ny front, opgraderet interiør og mere udstyr. Og på motorfronten får de nye Boosterjet turbomotorer nu også premiere i S-Cross. Modellen introduceres i Danmark op til Paris udstillingen.

Suzuki Ignis på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Ignis 1,3 SE
NYHED
27.900 kr.
Suzuki Ignis
1,3 SE
Greve
94.000
2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Ignis 1,2 Dualjet Active AGS
NYHED
154.900 kr.
Suzuki Ignis
1,2 Dualjet Active AGS
Rødekro
26.000
2019/2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Suzuki Ignis 1,2 Dualjet GLX
NYHED
119.980 kr.
Suzuki Ignis
1,2 Dualjet GLX
Lejre
45.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev