Suzuki Swift viser alle talenterne frem

I disse dage holder Suzuki forhandlerne ”Køreglade dage”, hvor man kan se en række specielle versioner af den populære Swift. Så har man lyst til at se, hvordan en Suzuki Swift også kan se ud, er det nu, man har chancen.

Siden introduktionen i 2005 har den lille frække bil været en af de mest eftertragtede på danskernes indkøbsliste. Sidste år blev der således leveret mere end 4.300 Swift’er, og i februar måned i år blev Swift den mest solgte personbil i landet. Det unikke og ungdommelige design har gjort sit til populariteten, men også køreegenskaberne og det høje udstyrsniveau til prisen er medvirkende til den store efterspørgsel. Her finder man selv i standardversionen udstyr som f.eks. el-ruder og CD-radio med ratbetjening, mens de omdrejningsvillige motorer yder fra 92 HK og opefter. Der findes således ingen skrabede og undermotoriserede udgaver af Swift. Tværtimod er der dømt køreglæde i alle versioner, og det er til priser fra 140.000 kroner.

Men en ting er standardversionen. En anden er de muligheder, Suzuki Swift giver ejerne for at skabe sin helt personlige og sportslige bil. Ved hjælp af sportsligt ekstraudstyr som f.eks. spoilersæt, aluminiumsfælge, dobbelt udstødning, dekorationssæt, skærmkanter og sænkningssæt kan Swift forvandles til en yderst fræk bil med en udstråling uden lige. Det kan lige nu opleves hos Suzuki forhandlerne, hvor man kan se nærmere på en række helt unikke Swift’er.

F.eks. er der mulighed for at se Swift klædt ud som rally-bil med hvide 17” alufælge, sænkningssæt og rally streamers. En version, der henleder opmærksomheden på Suzuki’s engagement i rallysporten, hvor man både støtter talentudviklingen i Challenge klassen, og hvor man med en fabriksbygget Swift Super 1600, der skal køres af Martin Johansen, satser på at blive Danmarksmester i 2007.