VW Tiguan

Tiguan kåret som årets SUV

|

Volkswagen Tiguan Modtager ”Det Gyldne Rat” i Berlin - Tiguan kåret som årets SUV

Volkswagen har inden introduktionen modtaget 30.000 bestillinger på den nye Tiguan

Den store tyske avis ”Bild am Sonntag” har kåret Volkswagens Tiguan som årets SUV-er. Prisoverrækkelsen fandt sted ved et stort anlagt arrangement i Axel-Springer Huset i Berlin. Prisen blev overrakt personligt til Volkswagens administrerende direktør Martin Winterkorn. Tiguan blev introduceret på det tyske marked d. 9. november og forventes hos de danske forhandlere sidst i januar 2008. Allerede nu har Volkswagen modtaget mere end 30.000 forudbestillinger på Tiguan.
Til den flotte udnævnelse sagde Martin Winterkorn følgende: ”Det er såvel et godt forvarsel som en dejlig dåbsgave til Tiguan, at vi to dage før introduktionen på det tyske marked modtager ”Det Gyldne Rat” i kategorien bedste SUV. Man behøver ikke at have profetiske evner: ligesom Eos, der også blev kåret med ”Det Gyldne Rat” vil Tiguan også hurtigt blive en stor succes. Dette bliver ikke mindst underbygget af de flotte test resultater som pressen de sidste uger har berettet om. Vi glæder os rigtig meget til, at Tiguan kommer på markedet, da den er en vigtig del af vores vækststrategi.”
Tiguan fås i tre versioner: Trend&Fun og Sport& Style. De har primært sigte på byens asfalt og lettere off-roadkørsel, og har et fuldstændig elektronisk styret 4-hjulstræk. Den tredje bærer navnet Track&Field. På Track & Field er fronten ændret, så man med lethed kan klare meget stejle op- og nedkørsler. Tiguan Track&Field, har også fået monteret et skjold, der sikrer motor og gearkasse mod sten. Tiguan Track&Field får derudover suppleret sit firehjulstræk med det elektroniske nedkørsels-kontrolsystem. Systemet sikrer, at hjulene ikke blokerer, så føreren kun skal koncentrere sig om at styre.

Tiguan er første bilmodel i verden, der udelukkende er udstyret med motorer med direkte indsprøjtning og trykladning. Det sænker brændstofforbruget og emissionen væsentligt, samtidig med at dynamikken og kørerglæden stiger. Man kan til Tiguan vælge mellem fem motorer, tre TSI- og to helt nyudviklede TDI-motorer med common-rail-indsprøjtning. Motorerne yder hhv. 140 og 170 hk og begge opfylder allerede nu de strenge EU-5 normer, der først træder i kraft i 2009.
Også benzinmotorerne står for lavt brændstofforbrug og lav emission. Valget står imellem 150- og 170-hk TSI-er eller en 200 hk TFSI.
Alle modeller har 6-trins gearkasse. To af benzinmotorerne (170 HK og 200 HK), og én TDI motor (140 HK) kan desuden leveres med 6-trins automatisk gearkasse.

VW Tiguan på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TDI SCR Comfortline DSG 150HK 5d 7g Aut.
NYHED
399.900 kr.
VW Tiguan
2,0 TDI SCR Comfortline DSG 150HK 5d 7g Aut.
Tørring
14.000
2018/2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TSi 190 Highline DSG 4M
NYHED
674.800 kr.
VW Tiguan
2,0 TSi 190 Highline DSG 4M
Frederikshavn
-
2019/2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Tiguan 2,0 TDi 190 R-line DSG 4M
NYHED
Leasingpris/md. 2.764 kr.
VW Tiguan
2,0 TDi 190 R-line DSG 4M
Brøndby
41.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev