I 10 år har "Top Gear Awards" en gang om året kåret den mest spændende og innovative sportsvogn. Priskåringen er ikke kun velanset, men samtidig internationalt forgrenet gennem Top Gear magasinets utallige redaktioner i England, USA og Australien.


Conor McNicholas, redaktør på BBC Top Gear magasinet fortæller: "Lotus Evora er smuk, essentiel britisk, hurtig og så kører den som en drøm. Evora har løftet Lotus til et nyt niveau med hensyn til kvalitet, men mere vigtigt leverer modellen en berusende køreoplevelse, der sætter andre mærker i skammekrogen."

Dany Bahar, CEO for Group Lotus plc siger: "Jeg er yderst tilfreds med, at Lotus Evora har vundet Top Gear prisen som Sports Car of the Year 2009. Top Gear har en utrolig status hele kloden rundt og det er en fantastisk anerkendelse til alle, der har været involveret i Lotus Evora at vinde en så prestigefyldt pris. Det er specielt glædeligt, at teamet bag Top Gear har fremhævet Lotus Evoras høje kvalitets niveau og komfort, hvilket bekræfter, at Lotus Evora er en fænomenal sportsvogn, der endvidere besidder en stor alsidighed i hverdagen."